Sayfa 222/1000 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dünyanın geldiği noktadaki tıkanma geçmişte uygulanan keynezyen politikaların sonucudur diye düşünüyorum. Bu tabii politikacıların da işine geliyor. Ama geleceği sorgulayan yok.

Keynesin iktisat kurgusu insanı neredeyse bir mal gibi görüyor. İnsanın ürettiği katma değeri değil ona hammallık ile de olsa bir iş yaratabilmek için verimsiz para çevrimlerini destekliyor.

Geleceği düşünmüyor , günü ise politik eksende kurtarmaya odaklanıyor.

İnsanlığın gelişimi bu tür geri kalmış sistemlere heba edilebilir mi?
    neoliberalizim ayrı
    senin dediğin o

http://korkmazhaber.com/liberalizm-n...alari-3912.htm

yazıda geçen bir tümce
    Ekonomide liberalizm, ekonominin bireysel yönden örgütlenme sağlamasını ve ekonomik tercihlerin bireyler tarafından yapılmasını ifade eden bir anlayıştır.

eğer bunu yapmazsan kapital (das Kapital) zenginler elinde toplaşır onlarda ilk kirizde lağam fağreleri gibi gavuristan a kaçar
    dımdızlak kalırsın sonra.

sermaye tabana yayılı şişkin durursa ancak yırtarsın.

2. üye kontrol panelinde red listesi düzenle kısmı var sol tarafta , oraya tıklayıp adımı yazarsanız , bundan sonra yazdıklarımı görmezsiniz bu kadar basit. forumdaki bu özelliği herkes kullanabilir... oraya onun için konmuş ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    evet bodrumun iklimi güzel falan da çevre de önemli..... sabah bonjourlaştığın komşundan tut da , barda senle muhatap olan barmaide kadar sokağında sahilinde yürürken göreceğin insan manzaralarına kadar hepsi önemli.... 1 milyon avronun altında bile harika komşular harika bir çevresi olan güzel manzaralı nezih mis gibi çok çok güzel evler var cannes'da , nice de antibes de ... niye illa bodrumda mıhlanayım ki ?
    ben ecnebi surat gormek istemiyorum belki alla alla

o yuzden yabancilarin gitmedigi kusadasi cesme gibi yerlere gidiyorum tabi arada 90 yasinda cirkin damarli bacakli ecnebi karilar goruyorum aklima amerika geliyor ama olsun cogunluk turk yani guzel insanlar

4. Müdürleri ıramazan rehaveti bastı kanımca,tilfon neyim edin..

Niza çıkacak azgala..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

5.  Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Müdürleri ıramazan rehaveti bastı kanımca,tilfon neyim edin..

Niza çıkacak azgala..
    Niza değil. Bir karar verelim eğer bu tür bir üslup forumdaşlar arasında kabul görüyorsa demokratik olarak ben çoğunluğa uyarım.

Ama uymuyorsa onu da herkes bilsin.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Benim kafa milyon,ete para vermeyin,fasulye yiyin..

Protein mes.... ... elesi.

Forumla işim biteli epey bi vaktoldu..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

,.............

8. ⛽️⛽️⛽️

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 222/1000 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız