Sayfa 223/1003 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. "Dolar alınmasın" önlemleri bitmiyor....

Hani parasını faize yatıranlar tu kaka idi,...

Döviz varlıklarını kur korumalı mevduata dönüştüren mükelleflere vergi istisnası
    Mart sonu itibarıyla bilançolarda yer alan döviz varlıklarını kur korumalı mevduat ve katılım hesaplarına dönüştüren mükelleflere vergi istisnası getirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    15 gün önce şütte çemensiz pastırma 1700 liraydı
    Apikoğlu çemensiz 1000 liraydı

Sonra ki hafta şütte kalmamıştı, apikoğlu alayım dedim bir baktım
    Buradaki can alıcı cümle gözden kaçmasın, bazıları 300-400 liraya et alamazken öte yanda 1700 liralık pastırma kapış kapış gidiyor, kalmıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Mert1972 Yazıyı Oku
    Ben de az önce görüştüm 1 milyon için 31,5 verdi Vakıfbank kur korumalı
    Aynen yüksek miktarlara veriyorlar o oranları.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Buradaki can alıcı cümle gözden kaçmasın, bazıları 300-400 liraya et alamazken öte yanda 1700 liralık pastırma kapış kapış gidiyor, kalmıyor.
    Gayrimenkul piyasasını yakında takip ediyorsanız Türkiye'nin bazı bölgelerinde yeni yapılan projelerdeki esas alıcıların 5 bin kişiyi / aileyi geçmediğini görürsünüz. Atıyorum İstanbul Sarıyer' de yeni bir proje mi yapılacak kemik alıcıları bellidir... Sallıyorum İstanbul Bomonti' de ya da Etiler' de residance / gökdelen mi yapılacak , Ulus' da yeni bir site mi yapılacak, aynı o kemik alıcılar gelir, hiç değişmez... Bodrum' da, İzmir'de yeni lüks projeye mi başlanacak gene o 5000 kişi / aile ve onun peşine takılanlar esas alıcılardır...
    Lüks otomotiv sektörünü takip ediyorsanız ( ferrari, lamborghini, porsche, şahin serçe, maybach, RR, Bentley v.b ) hiç sekmez 5 milyon üzeri araçların alıcıları toplumun binde 2 lik kısmıdır.

PARA PARAYI ÇEKER , ZENGİN DAHA DA ZENGİNLEŞİR.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Gayrimenkul piyasasını yakında takip ediyorsanız Türkiye'nin bazı bölgelerinde yeni yapılan projelerdeki esas alıcıların 5 bin kişiyi / aileyi geçmediğini görürsünüz. Atıyorum İstanbul Sarıyer' de yeni bir proje mi yapılacak kemik alıcıları bellidir... Sallıyorum İstanbul Bomonti' de ya da Etiler' de residance / gökdelen mi yapılacak , Ulus' da yeni bir site mi yapılacak, aynı o kemik alıcılar gelir, hiç değişmez... Bodrum' da, İzmir'de yeni lüks projeye mi başlanacak gene o 5000 kişi / aile ve onun peşine takılanlar esas alıcılardır...
    Lüks otomotiv sektörünü takip ediyorsanız ( ferrari, lamborghini, porsche, şahin serçe, maybach, RR, Bentley v.b ) hiç sekmez 5 milyon üzeri araçların alıcıları toplumun binde 2 lik kısmıdır.

PARA PARAYI ÇEKER , ZENGİN DAHA DA ZENGİNLEŞİR.
    Bravo, dile getirilmeyen tespit...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    seçim arifiyesinde , 3 aylık kekeme'ye parayı bağlamak ne derece rasyonel bir karar o da tartışılır ... haaa sansasyonel olabilir.

bak mesela bolgünler'in evren'i de benimle aynı fikirdaşta , kekeme'yi es geçiyor...

20 inci dakikadan itibaren izleyiniz... gerçi komplesini de izleyiniz...

kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    22 inci dakikada kekeme ile ilgili görüşünü dillendiriyor...

8. Seçim sonrası saçma sapan 21 yıllık soygun düzeni değiştiğinde.
    Saçma sapan fiyatlamalarında rayına oturacağını düşünmekteyim.

Bu zaman içerisinde köpük olan fiyatlamalar normal seviyeler gerilemeyle birlikte.
    Uzunca bir süre aynı rakamlarda kalabilmesi yaşanacaktır.
    Ev araba gibi menkul veya gayrimenkul vs....

Bist için faizlerin enflasyon üstü getirilere ulaştığında da endeksin belli bir seviyeye gerileceğini
    bu seviyede belli bir süre oyalanacağını bu süre içersinde yabancı yatırım oranının yükseldiğini göreceğiz.
    Akabinde usul usul yukarı yönlü hareketini yapacaktır ama bu yükseliş geçen senelerde ki gibi absürt bir oranda olmayacaktır.

Ekonomik şartlar yerli yerine oturmaya başladığı zamanda kişilerin ücretlerinde gözle görülür artışlarla beraber alım gücü yükselecektir.

Tek şartla biat gidip liyakat gelirse.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 223/1003 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •