Sayfa 224/544 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 4352 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. CİDDİYET biraz.....

Hakikaten Perşembe yazılmış.
    İlginç.
    Önceki senelerdeki metin üzerinden hazırlandıysa, tarihi değiştirip günü değiştirmeyi unutmuşlar muhtemelen.

3. Hepten kopmuşlar
    Salmışlar
    Umurların da değil

4. Madde 8:
    Madde müzakereye açıldı. Tek öneri geldi. Yeni dönemde seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri nin her birisine yılda bir kez yıllık net 96.000,00 TL. huzur hakkı ödenmesine yapılan oylama sonucu 13.305 red oyuna karşın 10.653.746,367 kabul oyu ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Ben kendi adıma olan bir kuruşumu bile helal etmiyorum. Benim bir kuruşumu harcarken kan kusarsınız inşallah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    Mzhol serdar bildar sorusu ve gelen cevap güzel. Şirketimizin Romanya ve Almanya'daki arazileri ahkkinda ne düşünüyorsunuz? Atıl araziler geliatirecekmisiniz cevap. Romanya'da ki araziye ciddi alıcılar var yakında oradan olumlu haberler gelecek oradan gelecek para ile borç kapatmasi yapılacak... Soru romanaya daki arazi kimin egplast? Mzhol

6. 17 ay önce 49 olan hisse fiyatı 16 lira
    Tuvalet kağıdının fiyatı bile 1,5 yılda beşe katladı, bunlar ya şirketi yönetme ehliyetinden yoksunlar yada......
    Yazıklar olsun zalim kz ye

7.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Mzhol serdar bildar sorusu ve gelen cevap güzel. Şirketimizin Romanya ve Almanya'daki arazileri ahkkinda ne düşünüyorsunuz? Atıl araziler geliatirecekmisiniz cevap. Romanya'da ki araziye ciddi alıcılar var yakında oradan olumlu haberler gelecek oradan gelecek para ile borç kapatmasi yapılacak... Soru romanaya daki arazi kimin egplast? Mzhol
    MZH C Grubu Toplanti Tutanagi
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1046648

Madde 15:
    Toplantı Başkanı tarafından dilek ve temennisi olan ortağın olup olmadığı, söz almak isteyenin
    olup olmadığı, soruldu. Söz alan Serhat Birdal Romanya'da bulunan atıl arsa ve binaların
    değerlendirilmesini önerdi. Toplantı başkanı Kemal Zorlu Romanya'da arsanın delğrlendirileceğini
    Romanya'dan Türkiye'ye değerlendirme sonucunda kaynak aktarımı yapılacağını, Romanya'daki arsa
    ile ilgili gok ciddi çalışmalann başlatıldığını belirtti. Serhat Birdal Sirketin gelecek hedefleri ve yapılan
    alnan işlerle ilgili neden KAP açıklamalarının yapılmadığını sordu. Söz alan Berna Vuralgil resmiyet
    kazandıktan sonra KAP açıklamalarının yapılabileceğinisöyledi. Ortaklar iyi dilek ve temennilerde
    bulundu. Toplantı başkanı allnan kararlara itiraz olup olmadığını sordu. İtiraz olmadığından toplantı
    başkanı tarafından saat 12:57'de kapatıldı. 19.07.2022

Kaynak aktarımından söz ediyor ama hacizlik olmadan kendi rızaları ile borç öderlermi orası şüpheli

8. toplantıda şirket avukatı, "istinaftan kararın döneceğini bekliyoruz, zaten borç ödenmeye başlandı, bu şahşi bir borç, ailecek ödenecek demiş". Bir katılımcı da sormuş " madem neden şahsi borç, neden aile ödüyor, aileden kasıt ne "demiş. Avukatta kıvırıp, Kemal bey ve ailesini demiş. Yani, şirketler tarafından dememiş. Berna, borç ödeniyor, ödendiğini tablolarda görebilirsiniz demiş. Kemal de, ödeyeceğiz borcu, müzakare ediyoruz demiş.

Öncelikle şunu söyleyeyim, bütün toplantının online video kaydı bugün elime ulaştı. Bütün bu yazdıklarım videoda mevcut.

Berna burayı okuyorsun, sana soruyorum: nerde borcun ödendiğine dair kayıt? Ayrıca, şahsi borcun şirket kayıtlarda ne işi var ? Girdisi olmayan paranın çıkışı nasıl olacak? Ha biz dolandırıcıyız , yaparız diyorsan orası ayrı. Devam sevgili finans uzmanı !!! hatırlatayım, bu para mahkeme tutanaklarında var, kafan karışmış. Gören gördü ama yatırımcılar görmedi. O zaman, madem kapıyı açtın, devam et, at bugün bir KAP, şahsi borcun şu kadarı ödenmiştir de, kaç milyon dolar ödendiğini herkes görsün. Olur mu? Atar mısın ? yoksa, ben buradan yazayım mı? Toplantıda kendi ağzınla söyledin, artık benim açıklamam suç olmaz. Artık nereye ne yalan söyleyeceğinizi şaşırdınız. Avukat açık açık bu şahsi borç dedi, Kemal itiraz etmedi, üstüne basa basa bu borç ödenecek merak etmeyin dedi. Bunlar kayıtlarda mevcut. Aradığım delil artık elimde. Resmi toplantı kaydı, kimse de yalanlayamaz.

Bütün bu kayıtlar varken, eplas yatırımcısı olarak bana 1 kuruş bile ödetmeye kalkarsanız, bütün bu tutanaklardan davamı açarım. Zaten bu para bilançolarda görünmediği için her türlü büyük suç işlediniz. Nasıl tutuştuğunuz belli. Soru geldikçe herkes birbirinin gözüne bakıyor. Ayrıca avukatım 2 tane net usulsüzlük tespit etti, İsterseniz dava açıp bu toplantıyı da iptal ettirelim. Ne dersin Berna? Usulsüzlüğü sen yapmışsın. Dava açılırsa kesin iptal olur, emin ol. Artık laf zamanı bitti, icrat zamanı. Daha 26 dan hisse sattım dediğin çakalların malları 24 den tahtayı vermesi var, bu çakallar ve sizin HTS kayıtlarınızın istenmesi var. Madem hisseyi çıkarmıyorsun, o parayı senden tazminatla alırım Kemal. Borsa alemine de ibret olur düştüğün durum. Toplantıda kızın Sibel, burnu havada bir şekilde " hisse fiyatına biz müdahil olamıyoruz, biz de çıkmasını isteriz " dememiş mi... tam tiyatro. ama senin oyunun bitti, film yeni başlıyor Kemal.

Sayfa 224/544 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •