Sayfa 227/1009 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Ben adım kadar eminim martta mb faizleri artıracak haziran toplantısından once faizler düşmeye başlamaz yoksa doları tutamazlar abd 10 yillik lar uçmaya başlamış emtialar uçuyor
    Faizleri artirmazsa doların uçmasını kabul edecek

2. En iyisi likit fonda beklemek.Ne olacağı belli değil.

3. Sözlü sıkılaştırma yönlendirmeleri artık doları durdurmaya yetmez.Mart toplantısında faizler artmazsa tekrar eski politikaya dönüyorlar demektir.Dolar 8.00 i geçer.Belkide toplantı gelmeden geçer farklı gelişmeler olursa orası da bilinmez..

4. Aynen size katılıyorum onun için mart ayı çok onemli

5. Deutsche Bank Araştırma Müdürü Wietoska, TCMB’nin önümüzdeki* dönemde yüksek enflasyona karşı 100 baz puanlık faiz artışına gitmesi* gerektiğini ve yabancı yatırımcının Merkez Bankası’ndan faiz artışı* beklediğini söyledi.
    * * bloomberght.com'da yer alan habere göre, Deutsche Bank Orta Doğu* ve Doğu Avrupa Araştırma Müdürü Christian Wietoska, yükselen ABD* tahvil faizlerinin Türkiye’yi nasıl etkilediği ve gelişen ülke* kurlarında yaşanan baskı hakkında Bloomberg HT’nin sorularını* yanıtladı.

* * Haberin tamamı için:

https://www.bloomberght.com/deutsche...iyoruz-2275417

6.  Alıntı Originally Posted by Axax Yazıyı Oku
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=PPZ

PPZ - AZİMUT PORTFÖY PARA PİYASASI FONU günlük getiri %0,0471, yıllık net %17.19'a denk geliyor çünkü para piyasası fonlarında stopaj yok, üstelik günlük bozabiliyorsunuz.

Diğer para piyasası fonlarından en büyük avantajı yıllık yönetim ücreti %0,2625.
    Mesela Akbank %1,53 tam 6 katı

Ancak MB faizin Haziran'da %14'e düşme beklentisi artık kesinleşti gibi dolayısıyla fonlar da paralel hareket eder.
    Haziran ve 14??

7. Bir kere bu yıl sonuna kadar stopaj yüzde 3 kalmak şartıyla bürüt 15,5 altı yok yoksa doları 8,5 dan aşağı kimse alamaz ayrıca hazirandan önce faizlerde indirim olmaz MB karar verecek ya dolar ya faiz ikisine de müdahale edemez

8.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bir kere bu yıl sonuna kadar stopaj yüzde 3 kalmak şartıyla bürüt 15,5 altı yok yoksa doları 8,5 dan aşağı kimse alamaz ayrıca hazirandan önce faizlerde indirim olmaz MB karar verecek ya dolar ya faiz ikisine de müdahale edemez
    Yüksek dolar, yüksek enflasyon demek. O da seçim sonucunu belirler. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 227/1009 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •