Sayfa 227/1000 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    pasta hikayeeeeeee....292 binden beri diğer shortçu diye diye 20 bin düştük...mesele diğer shortçu ise düşmesi değil çıkması lazımdı...
    son 2 haftadır spotta ve vadelide neler yaptılar..... defalarca yazdım buraya.... bu kadar mal satılmasına rağmen bu borsa düşmezse bir sıkıntı var bu işte.... ya da bazen alımı abartıyorlardı... o zaman da bu borsa çıkmalı, çıkmazsa bir sıkıntı var bıu işte.... gördük ki uzun kısa olayı hikaye.... birde düşerken kısa aşırı artıyorsa bence bu düşüşün habercisi... çünkü 109.000 kısa yı ky yapamaz..... velhasıl seninle aynı fikirdeyiz üstad....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bence de o diğer short kısmının çoğu palanın malı...öyle short yapacak ky kalmadı vobta...eskiden olsa belki derdik...aralık 2021 öncesi ve sonrası diye bakmak lazım artık vadeliye...

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    son 2 haftadır spotta ve vadelide neler yaptılar..... defalarca yazdım buraya.... bu kadar mal satılmasına rağmen bu borsa düşmezse bir sıkıntı var bu işte.... ya da bazen alımı abartıyorlardı... o zaman da bu borsa çıkmalı, çıkmazsa bir sıkıntı var bıu işte.... gördük ki uzun kısa olayı hikaye.... birde düşerken kısa aşırı artıyorsa bence bu düşüşün habercisi... çünkü 109.000 kısa yı ky yapamaz..... velhasıl seninle aynı fikirdeyiz üstad....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Acilen memedabiyi bırakmalısın [emoji23][emoji23]
    Şaka maka global türbülans sona erebilirse torunlara anlatacak çok hikaye çıkar bizim piyasadan.
    1.75 cent ile 3 cent arasını 2 haftada falan alır.
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Neyi shortluon bi düşün dayu. Yapma demiom ama hobi olarak yap diom. Mini kontrat çıksın onla yap. Yapmadan duraman biliom.

4. Yurtdisindaki dususe bakinca bizim shortcular dogal olarak hani bu kadar mi diyor ama bence bunu engelleyen pastadaki yigilma. Tam tersi diger tarafi 40-50bin poz olsaydi devre kesiciler coktan calisirdi. Ha pastaya bakip yon tayin ediliyor olsa sinirsiz para uretirdin ama diger short tarafini ben ilk kez 100.000+ uzeri goruyorum.

5. İşte bu yahu... Türkiye yi yöneten zihniyetin özeti. Ne uğruna? Sonra da bidon kafa denilince kızıyorlar
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Yönetimde dünya beyinsizlik tarihine altın harflerle yazdiracaklar kendilerini yakinda...

2-3 puan faiz indirip yüzde 60-70 faizle bono satacaklar...sahi 70 üç den büyüktü değil mi????
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yurtdışı göçüyo, dow jones emmi borsası 10 yıllık yükselen trendini kırdı hergün zopa yiyorken bistte lönk açıcak delikanlı var mı bilemem. Eeee haliyle şort diğer sayısı artar tabiki
    Hamdım Piştim Yandım

7. akşam seanslarında bile osturuk atıyodu yükselirken pzvnk..noldu şimdi 3 kademe şeytemiyon dimi pujuttt..

275000 e gel babuş bekliyorum.

Sayfa 227/1000 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •