Sayfa 228/1012 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Bugün dönüşüm var da ben hala bir karar veremedim, tl. de kalıp 3 ay veya 6 mı bağlasam, günlükte mi kalsam, 32 gün mü yapsam yoksa diğerini tl. olarak 6 ay bağladım bunu da dolara çevirip vadeliye mi yatırsam, yine zor bir karar günü daha
    yari yariya yapin o zaman

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bazı ucuz ilaçlarda zarar bile edersiniz, hiç reçeteyi vermeyip cebinizden alsanız daha iyi.
    Dün bir çocuk şurubuna (parasetamol, en düşük dozda, yani azıcık ve ucuz bir etken madde ve tamamına yakını şekerli aromalı su) on lira verdim. Maliyeti bir lira değildir.
    Bildiğim kadarıyla reçeteyi cepten alsanız bile muayene ücreti silinmiyor birdahaki sefere toptan alırlar ücreti

3.  Alıntı Originally Posted by Burak Yazıyı Oku
    yari yariya yapin o zaman
    O da bir alternatif tabii, ben de parçalı geçeyim diyorum neyse şimdilik nkolay bono'ya park ediyorum bir karar verene kadar, dolara geçmek için uygun zaman gibi aslında ama bir yandan da seçime kadar olağanüstü bir durum olmazsa yerinde sayabilir diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    PÜİŞ verisine göre, 20 Kasım tarihinden geçerli olacak şekilde motorinde 22, benzinde 19 kuruş fiyat indirimi gerçekleşti. Motorindeki indirim ötv’den karşılanacak. Benzindeki indirim ise pompaya yansıyacak.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Ne kadar fark kaldı benzin ile mazot arasında litrede ?

6. “Dolar G – 10 paraları karşısında önce yükselecek sonra düşecek”
    Citigroup stratejistlerinin tahminine göre ABD Doları, önemli piyasa paraları karşısında önce yükselecek, sonrasında ise düşecek.
    Bloomberght.com

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Gösterge hafiften eski günlerine dönüyor,nazar değmesin... Hergün üzerine koymaya başladı....

8.  Alıntı Originally Posted by drheart Yazıyı Oku
    En para 25 puan daha düşmüş
    'Dustuklerinden daha hizli cikacaklar'

31 Mart 2019 yaklassin gorucegiz

Sayfa 228/1012 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz