Sayfa 228/1000 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Karakemal abeyi sayarım ama siyaset konusunda çok tek taraflı yazıyor kesin o cenahtan ekmeği var çünkü tek taraflı yazacak biri değil normalde.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal in başarılı veya başarısız olduğunu söylemedik zaten , uyardım dediğinde zaten tahta ivme yakalamış bu bir , tahtada alım var mı var.O ne anlatmak istediğimi anlamıştır şuanda topiktekiler bugun burada yazılanları okuduysa onlarda ne anlatmak istediğimi anlamıştır.Ha unutmadan Ak kıza giren para 230 milyon leblebi değil yani.

2. Merak edip pandaya baktım 65 bin takipçisi var ,
    hakkını yemeyelim panda borsa olayını şurada yazanların alayından daha iyi bilir
    ama iyi bilme ile para ilişkileri karışık bir durumdur
    o kısmı zayıf

3. türk pandası mı bu ?
    fintwit aleminde panda patlaması varda..
    Memento mori

4. Bir de ağa dedikleri zibidi var , o tam bir şizofrenik , kendisini hayal dünyasındaki olarak sunmaya çalışır
    tokatçının önde gidenidir
    bu tiplerden uzak durun ey borsaya yeni başlayan ahali

Bunlar bayrak , asker ,din iman ne varsa kullandılar SPK seri olarak ceza verince şimdi kullanmıyorlar
    inşALLAH çı derinci var bir de o da takipçisini tokatlamaktan epey ceza aldı
    kahramanın cezası 10 milyon dan fazla , şimdi beygircilik yapıyor
    bir de ramazanda yardım edelim kampanyası düzenleyelim diyen tatlı su kurnazı var , hisseyi alır takipçisine söyle 2 kademe giderse satar , hesabı kapatmış
    daha çok da neyse..

5. iç karartıcı olmasın olumluluru da yazalım

Çin de her yönüyle ne olup bitiyor gerçeğini öğrenmek istiyorsan takip edeceğin kişi Sadi Kaymaz amma
    hesabını kilitlemiş

507 bilinen birisidir , bu kadar bilgiye sahip olup , neden kendi ismini kullanmaz o da muamma

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi gostere göstere geldi kimse kusura bakmasın davul çaldık 1 fk banka olmaz diye.

Netekim olmadı.
    diyelim ki 1 f/k banka oldu, iyi de isctr öyle bi iştirak portföyü var ki, sadece sise hisse payı kendi piyasa değerine yakın, milli re dışında diğer halka açık finansal iştirakleri hesaba katarsak isctr market cap üstünde bi rakam var, yani hani o 1x f/k çarpanla işlem gören bankacılık operasyonu hiç hesaba katılmamış halde tamamen kayıp .. 1 f/k deyip geçme, onu da bulamayan var

diğerleri sadece bankacılık sadece finansal operasyonlar, isctr defter değeri olarak hala diğer üçünden iskontolu işlem görüyor ve bunun içine sise- isgyo- isfin- ansgr- milli re vs diye devam eden portföy dahil değil.. böyle bi fiyatlama asla ve asla kabul edilemez, spk gereğini yapmalı.. isctr ortakları daha fazla mağdur edilmemeli

7. Yabancı almış, kimliği belli değil. Ülkede kumarhane yok, iddialaşma borsada oluyor.

Yabancı sitelerde fonların içindeki hisselere bakıp hangi hisseyi hangi yatırımcı almış gösteriyorlar.

Nuri Sevgen kim alıyor bilmiyoruz dedi shortçu sıkıştırma operasyonuymuş.

ABD ADR'ler bir referans olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Bankalar HALKB üzerindeki riske göre fazla iskontolu. Son artışlar olmasa HALKB'den daha iskontolu olacaklardı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 228/1000 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •