Merak edip pandaya baktım 65 bin takipçisi var ,
hakkını yemeyelim panda borsa olayını şurada yazanların alayından daha iyi bilir
ama iyi bilme ile para ilişkileri karışık bir durumdur
o kısmı zayıf![]()
türk pandası mı bu ?
fintwit aleminde panda patlaması varda..![]()
Memento mori
Bir de ağa dedikleri zibidi var , o tam bir şizofrenik , kendisini hayal dünyasındaki olarak sunmaya çalışır
tokatçının önde gidenidir
bu tiplerden uzak durun ey borsaya yeni başlayan ahali
Bunlar bayrak , asker ,din iman ne varsa kullandılar SPK seri olarak ceza verince şimdi kullanmıyorlar
inşALLAH çı derinci var bir de o da takipçisini tokatlamaktan epey ceza aldı
kahramanın cezası 10 milyon dan fazla , şimdi beygircilik yapıyor
bir de ramazanda yardım edelim kampanyası düzenleyelim diyen tatlı su kurnazı var , hisseyi alır takipçisine söyle 2 kademe giderse satar , hesabı kapatmış
daha çok da neyse..
iç karartıcı olmasın olumluluru da yazalım
Çin de her yönüyle ne olup bitiyor gerçeğini öğrenmek istiyorsan takip edeceğin kişi Sadi Kaymaz amma
hesabını kilitlemiş
507 bilinen birisidir , bu kadar bilgiye sahip olup , neden kendi ismini kullanmaz o da muamma
diyelim ki 1 f/k banka oldu, iyi de isctr öyle bi iştirak portföyü var ki, sadece sise hisse payı kendi piyasa değerine yakın, milli re dışında diğer halka açık finansal iştirakleri hesaba katarsak isctr market cap üstünde bi rakam var, yani hani o 1x f/k çarpanla işlem gören bankacılık operasyonu hiç hesaba katılmamış halde tamamen kayıp .. 1 f/k deyip geçme, onu da bulamayan var
diğerleri sadece bankacılık sadece finansal operasyonlar, isctr defter değeri olarak hala diğer üçünden iskontolu işlem görüyor ve bunun içine sise- isgyo- isfin- ansgr- milli re vs diye devam eden portföy dahil değil.. böyle bi fiyatlama asla ve asla kabul edilemez, spk gereğini yapmalı.. isctr ortakları daha fazla mağdur edilmemeli
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri