Evet görüyorum. Onun için yapıştırdım resmi ama düzgün çıkmıyor. Uygulamada sorun var.
Borsa gündem sitesinden çekmiştim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet görüyorum. Onun için yapıştırdım resmi ama düzgün çıkmıyor. Uygulamada sorun var.
Borsa gündem sitesinden çekmiştim.
Biz hiç 10 milyon demedik. Sen 6,5 diyorsun. Ben 8,24 diyorum. Ha öyle ha böyle diyorsun. Sen 400 milyon lot diyorsun. Ben 20 diyorum. Ha 20 milyon 400 diyorsun. Matematiğine hayranım. Devam. Et. Senin o ay ay yıl yıl baktığın takasa ben her gün baktım. Arada 4 bin lot virmanlara mana aradım. YeTeDe
Ben çevik yaptı operasyonu diyorum. Sen A1 capital a yeni geldin. Yorma kendini. Biz bunları ezbere biliyoruz
Yarim yamalak diskredite etmeye hic ugrasma. Benim icin bu datalarin hicbir onemi yok, daha once de soyledim. Actim grafigine baktim 15 saniyede. Filmi bastan sona seyretmeme gerek yok sonunu bilmek icin. Sizin icin bakiyorum dedim.
Yok oyle yagma, siz gelmis piyadada mal yok diyorsunuz. Orda 2 milyon lot mal onceki sirketin kylerinden aktarilmis buraya. 2 milyon da sende. 4 milyon lot etti. Adam neyini topluyormus? Ya da siz neyi bulamiyorsunuz ki?
30.06.2014 bilançosunda çektim.
Sermaye arttırımları böyle olmuş.
O 2 milyon ky malı olsa, 38 ı bırak 8 liradan verir kacardı. Tamam baştan beri Dursun Ali Alp ve diğer yandaşlarında nereden baksan 1,5 milyon mal var. Değişken ky 300-500 bin arası o dönem. Kafayı yiyeceğim yahu. Adam yeminle matematik de ilkokul 3 seviyesi. Pehh
Yer İmleri