Sayfa 23/53 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 177 - 184 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Bundan 3-4 yıl önce ayva'nın ilk yazdığı başlıkta bana neredeyse her mesajında "ahmak" dediğini gün gibi hatırlarım...Ama 1 keresinde bile o ünleme basıpta bu mesajların silinmesini talep etmedim...Çünkü kendime "bunda bir şeyler var, al onu" dedim hep...Beni hiç yanıltmadı ve çok şey verdi bana sağolsun...

Amma velakin bu şapşallarda bir şey yok abi...Bildiğin tın tın...Dünya kadar mesaj yazmışlar, ahaliye faydası olacak tek bir özgün bilgi yok içerisinde...Tek lan, 1 dene yaw...İlaç için a.q…

Yok !...
    Sana da nasip değilmiş olması demek ki hem basiret meselesi bazen de, böyle şeyleri insan takmamalı fazla..

Milletin ilacından ne ki ??.. Hâlâ hakaret kasıyon lafa geldi mi yaşın başın ??.. Ne anladık bu işten.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Asla yılışık değiliz de neyse kişi kendinden bilirmiş, dön bak kendi iletilerine şöyle 3-5 oku

öyle yaz hadi bakalım sen de bil madem, başarılı olasın Moruk.
    Hocam bak şimdi beni yanlış anlamanı istemem
    Ben oyle kalp kıran biride değilim de
    Geliyon af buyur dalga gibi gencimtrak Moruk delikanlı moruk vs vb
    Simdi diyomki bende
    beni. bizi aydınlat madem. Gerci ben biz olacak Bi kliktende degil im
    Dondur anahtarı arabaya yol ver yani analiz kas!....
    Yoksa trafik memuru gibi o dogru o yanlış diyip tek satırlık senin lise ortmeninin yazılı kağıdı okuma safsataların komik kaçıyor deyip seni pozitif eleştirdim
    Ama sen tatlı matlı diyince
    Hop dedix dedim
    Neyse forum strateji si bu yonluyse ben yazmam ya olur biter
    Herkez kalsın selametle
    Not: ben de arka kapıdan fıymaya bahane arıyodum sag ol ConSenSus Bi netice consequence felan olmasan hatta analizlerinde leş kıvamlı olsada bari bahane oldun
    Not2:yazım tarzın Bnm eski tarz ama kimse Bnm yolumdan yurıyemez ha bunu unutma

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Bak bir iddiada bulunurken bile delikanlı olmak lazım...arkadan konuşmak delikanlılık değil.....Acikca kim oldugunuda yaz...senin bes deki yazına cevap vermememiz asaletimizdendir..benden sana abi tavsiyesi tanımadığın insanlar hakkında ipe sapa gelmez iddialarda bulunma...tanirsan belki lafının altında kalirsin.iyice düşün sonra konus..sana tavsiyem. anlamaya ve öğrenmeye çalış...İnsan olana bu yakışır...vesselam....
     Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Sen birilerinin buradaki yazarları kaçırmak için tuttuğu trollerden olmalısın...Net...BES başlığında da var bu tiplerden ve yönetime bildirdiğim halde hiç bir tedbir almadılar...Tehlikenin farkında değiller hala...Gün gelecek forum bu şapşallara kalacak haberleri yok...
    MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

millet ittifakı diger adıyla koalisyon
    çatırdamaya başladı
    numan abi bütün illerdeki başkanlıkları istemiş
    eeee
    devlet abi buna tamam der mi
    vurdu masaya yumruğu

zannediyorlar ki
    bi kendileri piyar araştırması yaptı
    kim nerde kaç oyda
    herkes birbirinin elini biliyor

bakalım görelim kim kazancek

Bugün bir tel geldi.Sonardan arıyoruz anket yaparmısınız diye.Olur dedim.Daha seçime 6 ay var bu anket işleri demek başlamış.Kendinizi nasıl tanımlarsınız dediler.En kolay soruydu ilk şık atatürkçülük denince diğer şıklar akp li chp li dindar falan tabi dinlemedim bile.Geçen seçim kime oy verdiniz kısmı el mahkum chp seçeneği olmadığından maalesef chp dedik)))))))))) Şu ortak adaylar meselesi ekmelettin ,abdullah gül vs çok kızgınım chp ye çok.))))))))))Gene de tıpış tıpışlardanız hala maalesef.Sanırım uzun süredir benim psikolojimdeki akp li seçmenler de her gün çoğalmaktalar.Neyse pazar günü seçim olsa kime oy verirdiniz denince apıştım kaldım.AKP malum bana hiç uymaz,mhp de nerdeyse wındows 2 gibi akp nin başka sürümü gibi bir şey oldu.E CHP de yıllardır ve ailecek chp li olmamıza rağmen cidden kılışdardan bir halt olmaz o konuda akp haklı.E kalıyor iyi parti onu da anlamadık gitti nedir ne değildir.Şu muharrem ince chp nin başına gelseydi içim rahat ona oyumu atardım cidden tutarlı söylemleri vardı.Valla bizim memlekette seçmen olmak da vatandaş olmak da çok zor.))))))))))Ha bu belediye seçimleri tabi yerel adaylar sözkonusu ama anketör parti sordu ben de yorumlarımı ona göre yaptım arkadaşlar,tabi adaylar da önemli.

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    )))))))))))))))))))))))

Nassin be ya?

Yetkisiz abiyi iflas ettirip, hanimindan bosatip, kafayi usutturup, timarhaneye mi tikacaniz?
    Aha bunu da yazdım şu köşeye...Bartelemous mevzusunu anlattı mı sana ?...Annatamaz…Biliyom çünkü benim işim bu...Abi bu çerkeslerden valla korkulur yaw...Buldun saftrik boşnağı geç dalganı...Gitti gene şafaktan bi dene...Yedin bitirdin beni...

na hah hah haaaaa !...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

7. Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Sn yetkisiz bunlar rusça.

Sayfa 23/53 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •