Hocam bak şimdi beni yanlış anlamanı istemem
Ben oyle kalp kıran biride değilim de
Geliyon af buyur dalga gibi gencimtrak Moruk delikanlı moruk vs vb
Simdi diyomki bende
beni. bizi aydınlat madem. Gerci ben biz olacak Bi kliktende degil im
Dondur anahtarı arabaya yol ver yani analiz kas!....
Yoksa trafik memuru gibi o dogru o yanlış diyip tek satırlık senin lise ortmeninin yazılı kağıdı okuma safsataların komik kaçıyor deyip seni pozitif eleştirdim
Ama sen tatlı matlı diyince
Hop dedix dedim
Neyse forum strateji si bu yonluyse ben yazmam ya olur biter
Herkez kalsın selametle
Not: ben de arka kapıdan fıymaya bahane arıyodum sag ol ConSenSus Bi netice consequence felan olmasan hatta analizlerinde leş kıvamlı olsada bari bahane oldun
Not2:yazım tarzın Bnm eski tarz ama kimse Bnm yolumdan yurıyemez ha bunu unutma
Bak bir iddiada bulunurken bile delikanlı olmak lazım...arkadan konuşmak delikanlılık değil.....Acikca kim oldugunuda yaz...senin bes deki yazına cevap vermememiz asaletimizdendir..benden sana abi tavsiyesi tanımadığın insanlar hakkında ipe sapa gelmez iddialarda bulunma...tanirsan belki lafının altında kalirsin.iyice düşün sonra konus..sana tavsiyem. anlamaya ve öğrenmeye çalış...İnsan olana bu yakışır...vesselam....MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
millet ittifakı diger adıyla koalisyon
çatırdamaya başladı
numan abi bütün illerdeki başkanlıkları istemiş
eeee
devlet abi buna tamam der mi
vurdu masaya yumruğu
zannediyorlar ki
bi kendileri piyar araştırması yaptı
kim nerde kaç oyda
herkes birbirinin elini biliyor
bakalım görelim kim kazancek
Bugün bir tel geldi.Sonardan arıyoruz anket yaparmısınız diye.Olur dedim.Daha seçime 6 ay var bu anket işleri demek başlamış.Kendinizi nasıl tanımlarsınız dediler.En kolay soruydu ilk şık atatürkçülük denince diğer şıklar akp li chp li dindar falan tabi dinlemedim bile.Geçen seçim kime oy verdiniz kısmı el mahkum chp seçeneği olmadığından maalesef chp dedik)))))))))) Şu ortak adaylar meselesi ekmelettin ,abdullah gül vs çok kızgınım chp ye çok.
))))))))))Gene de tıpış tıpışlardanız hala maalesef.Sanırım uzun süredir benim psikolojimdeki akp li seçmenler de her gün çoğalmaktalar.Neyse pazar günü seçim olsa kime oy verirdiniz denince apıştım kaldım.AKP malum bana hiç uymaz,mhp de nerdeyse wındows 2 gibi akp nin başka sürümü gibi bir şey oldu.E CHP de yıllardır ve ailecek chp li olmamıza rağmen cidden kılışdardan bir halt olmaz o konuda akp haklı.E kalıyor iyi parti onu da anlamadık gitti nedir ne değildir.Şu muharrem ince chp nin başına gelseydi içim rahat ona oyumu atardım cidden tutarlı söylemleri vardı.Valla bizim memlekette seçmen olmak da vatandaş olmak da çok zor.
))))))))))Ha bu belediye seçimleri tabi yerel adaylar sözkonusu ama anketör parti sordu ben de yorumlarımı ona göre yaptım arkadaşlar,tabi adaylar da önemli.
Aha bunu da yazdım şu köşeye...Bartelemous mevzusunu anlattı mı sana ?...Annatamaz…Biliyom çünkü benim işim bu...Abi bu çerkeslerden valla korkulur yaw...Buldun saftrik boşnağı geç dalganı...Gitti gene şafaktan bi dene...Yedin bitirdin beni...
na hah hah haaaaa !...![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Aşağıdaki 2 haber çok önemli abi...
https://twitter.com/666_mancer/statu...27572756770817
https://www.youtube.com/watch?v=H8RtZezfiHM
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Sn yetkisiz bunlar rusça.
Yer İmleri