Sayfa 23/1002 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bu denli genis alana yayilmis dunyada henuz kayda gecmemis bir deprem tipi yasadik.

Tahminim 50 bin kayip. 3-4 milyon evsiz. Yuz milyar dolardan fazla maddi zarar.

Bu depremde yuregim sizliyor diyenlerin ilk yapmasi gereken is elini cebine atmaktir.

Bu isin bir bahanesi yok. Herkesin mutlaka guvendigi STK ve kamu kurumlari vardir....Kime guveniyorsaniz o kurumlara mutlaka bagislar yapiniz....O zaman vicdanlarimiz biraz rahatlar ve acilarimiz bir nebze hafifler. .
    Böyle bir olay yaşandıktan sonra bu dünyanın en gelişmiş en büyük ülkesinin bile altından kolay kolay kalkamayacagı bir büyük afet. Elimizi cebimize atıp güvendiğiniz kurum vakıf oluşular aracılığıyla yardım etmek.

2. Disarida pislkkler zaten belli.icimizde pislikler deprem saatinde depremzedeler le canlı yayında canıyla dalga geçenler var.

Hepsi jn ikamet adresi tc babası danasi internette var.allah rızası için komşusu dostları yüzlerine tükürür i sallah..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

tursg yine tabana gitti. bu sefer yapıştım.
    audentes Fortuna iuvat

4. İçinde bu denli insanlık kırıntısı bile kalmamış nesile bak

Bunlar bide ıslah olucak pehhhhhhh
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İçinde bu denli insanlık kırıntısı bile kalmamış nesile bak

Bunlar bide ıslah olucak pehhhhhhh
    Biz hep böyleydik. Aslında hiç değişmedik. Depremin üzerinden 48 saat geçmeden şu manşetleri atan medyayı yaş itibariyle hatırlarsınız sanırım.

19 Ağustos 1999 Yeni Şafak Manşeti

'Devletin Çöküşü'

KENDİSİNE ihityaç duyulmayan her yerde hazır ve nazır olan devlet, deprem felaketinde yardım diye çırpınan insanların imdadına yetişemiyor.

Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

6. aşağıdaki de, zelenski ukraynalı nazilerinin insanlık dışı paylaşımı

-türk hamamböceği kebapları yeni çıktı fırından

türkiye için insani yardım çağrıları yükseliyor, bunları durdurmalıyız, sempatinin ukraynadan başka yerlere kaymasına izin veremeyiz, hamamböceği türkler yardım için yalvarıp dursun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,251
     Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    ...

Selam aokan,
    Tuncay dan haberin varmı ?

elim telefona gidiyor ama kötü haber vardır diye bir türlü arayamıyorum.
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Selam aokan,
    Tuncay dan haberin varmı ?

elim telefona gidiyor ama kötü haber vardır diye bir türlü arayamıyorum.
    Çok şükür sağlar ama barınma ve ısınma sorunları var ailesinin. ulaşım ise hala kapalı hocam.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

Sayfa 23/1002 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •