Sayfa 23/1003 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Sağ omuzumda tendon yırtığı olmasa bu seçmen sayısı artan katılım oranı artan iller partiler vs üç günde tek başıma çıkarırdım. Elim bilgisayarı tarafına uzanmıyor ağrı yapıyor yırtık büyüyor. Öyle saatlerce yazma araştırma yapmama engel oluyor.

2. Bugün herkes bu taksitli avansı konuştu misafirliğe gittiğimiz yerde. Eğer bu ülkede genele yayılmış ise finansal sistem seçime kadar dayanırsa sorun çıkmazsa çok iyi

3. RTE nin görüş ve düşüncelerini muhasebe ve muhakeme ettim. Bundan sonra yapabilicegi iki seçenek var. Bir düşük faiz, kur yüksek cari açık TÜİK in insiyatifindeki enflasyon bu gerçek enflasyondan düşük olur burada eldeki döviz borcun çoğunu yenileme olsa bile bir sene zor dayanır. İkinci seçeneği kkm kaldırılır düşük faiz yüksek kur TÜİK in açıkladığı enflasyon ek vergiler.

4. Eğer Rusya ile böyle sıkı fıkı allengirli işler devam ederse ABD ve AB den bir hamle gelir bize.

5. Ben toplumla çok içiçe bir yaşantım yok. %99 bu forumdayim ve bütün gazete ve yazarları okurum YouTube de bütün videoları izlerim. Sadece yoğun olarak bir ev kiraya verme sebebiyle 500 civarında kişi ile muhatap oldum ve kiraya vereceğim kişilere gelir vs sordum. Biri akp kadın kollarında aktif aynı zamanda emekli maaşı var. Kocası da çalışıyor. Dedim akp kadın kollarında bu hizmeti karşılığında maaş alıyormu diye sordum eşi alıyor dedi. Hatta kadın istediğim kadar parayı hemen getiriyorum kimseye verme diyerek ısrar etti. Eğer her akp ye hizmet edene maaş veriyorlarsa bu sosyal yardım üzerinden yada belediyeden olur. Ama çoğunluk sosyal yardım üzerinden olabilir.

6. Bugün Kılıçtaroğlu adaylığı ve seçimin ikinci tura kalmasında bizim de suçumuz var. Eğer Kılıçtaroğlu aday olarak açıklandığında masadan ayrılan Meral Akşeneri linç ettiğimiz gibi Kılıçtaroğluna tepki verseydik ve farklı aday olsaydı. Bugün hem MV ni hem CB yi aldık keyif sürüyorduk.

7. Bu ülkenin %25 i CHP li, %25 milliyetçi, %20 Kürt %5 farklı düşünce %25 İslamcı kesim var. İktidar olmak isteyen bunu iyi analiz etmeli.

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Daha milletvekilleri yemin etmedi, chp’den istifa etmediler, seçim süreci devam ediyor, cumhurbaşkanlığı için 2. tur seçimler var....
    Davutoğlu’nun ve Babacan’ın bu acelesi ne?

Bakalım yarın Akşener ne diyecek?...
    Bizim troll masayıda dizayn ediyor.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 23/1003 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •