Sayfa 230/1023 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Turkiyenin yasadigi enflasyon problemi maliyet enflasyonu. Eger talep enflasyonu olsa idi korkulacak bir sey yoktu. Turkiyenin ozeti

Yuksek kur, yuksek enflasyon, yuksek issizlik, yuksek faiz, yuksek buyume, yuksek cari acik. Masallah az ile yetinmiyoruz

Reytingler tavan survivorda hep reytinglerde 1. Ama 3-4 senedir izlemiyorum. Eskiden topikler acardim
    bir halt olacağı yok.

3. vatandaş şaşıracak diye haber yaparsanız böyle her kafadan abuk sabuk komplo teorileri üretenlere zemin hazırlarsınız

4.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    bunlara itibar etmemek gerekir olursa tr başka bir düzleme geçer. ayrıca bu tür şeyler söylemek suç mudur değilmidir bilemiyorum. türkiye her zaman borcuna sadık bir ülke oldu. ödememe vs gibi şeyler olmadı. olursa venezuelaya döner ortalık.
    borcuna sadıkmış pehhh,

ÇEAŞ ve KEPEZ hisseleri ödendi mi? el koyarken iyimiydi. aha barajlar para basıyor ama KY beş kuruş alamadı 15 senedir.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    borcuna sadıkmış pehhh,

ÇEAŞ ve KEPEZ hisseleri ödendi mi? el koyarken iyimiydi. aha barajlar para basıyor ama KY beş kuruş alamadı 15 senedir.
    benim söylediğim yabancının verdiği borçtur.

6.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    benim söylediğim yabancının verdiği borçtur.
    söylemler değişiyor! tabi yerli KY enayi,yolunması gereken keriz. 2000 rakamlarıyla 500k $ lık ÇEAŞ ve EGHOL kağıdımız var istersen sana devredeyim.

Dolarda yarin izlememiz gereken direnc 4.0870.

Hukumetten de pek ses cikmaz oldu. RTE nin dedigi gibi "Kurunuz batsin be"

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    söylemler değişiyor! tabi yerli KY enayi,yolunması gereken keriz. 2000 rakamlarıyla 500k $ lık ÇEAŞ ve EGHOL kağıdımız var istersen sana devredeyim.
    bırak çeaş kepezi millet kdv alacağını alamıyor devletten ama tr her zaman yabancı borçlarını düzenli öder. ben işlerin o raddelere geleceğini sanmam. borçlu borçveren ilişkisi karmasıktır. buralarda, ortadoğuda sanılanın aksine uzun dönemli bir stabil dönem başlama arefesinde olmak olası. ben olumlu düşünüyorum. bunlar son kavga dövüş gibi görünüyor bir dönemlik. zaten bitmezse buyrun cenaze namazına ab, abd rusya dahil.

Sayfa 230/1023 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •