Sayfa 230/544 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon
Arama sonucu : 4345 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1. https://www.gundemebakis.com/guncel/...c-h114954.html
    09 Ağustos 2022 Salı 09:29

GÖZLER KÜLLİYEDE
    TMSF'nin ise kendilerine sunulun üç arazinin fiyatının Basmane'n¢ deki araziye karşılamadığını savunuyor. Görüşmelerin burada tıkandığı ifade edilirken bu konuda son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği belirtiliyor.
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin sorunun çözümü için çalıştığı ifade edildi.
    Son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın da devrede olduğu bildirildi.

2. vayyy yakışırrr. keşke biz yatırımcılara da bir soru verseydiler.
    bizde anlatsaydık başarılı iş insanını

https://www.izgazete.net/genel/izmir...ul-h85599.html

İzmirli sanayici Kemal Zorlu'ya özel ödül

Vakfın düzenlediği geleneksel Muharrem ayı iftarında, İzmirli sanayici Zorlu'ya plaketini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş verdi. Duayen iş insanı ayrıca vakfa onur üyesi olarak kabul edildi.

3. Hükümetle arasının iyi olduğu anlaşılıyor...

O zaman darısı basmanenin başına !!

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ölüm haberini duymak istediğim 2 kişi ,,,biri KZ....... diğeri kendini çok iyi anlamıştır.....

5. Adam 1,5 yıldır yatırımcısına kan kusturuyor, hisse fiyatını düşürmek için ha bire borsa dışı satış yapıyor
    Benim dediği borcu şirkete yıkıyor, değerleme yapacağım deyip, içler acısı bir değerleme yaptırıyor
    Bilançoda zarar göstermek için rakamlara kırk takla attırıyor, yaptığı hiçbir iş bağlantısıyla ilgili paylaşım yapmıyor
    Örnek iş insanı seçiliyor
    Yahu bu nasıl iştir kz
    Şeytan bile şaşmıştır bu işe

Bilanço hangi gün açıklanacak bilen yazarsa sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bilanço hangi gün açıklanacak bilen yazarsa sevinirim.
    Sasirtmaz bizi, ya son gün 19 ya bir gün öncesi yani 18 , %50 ihtimale kadar düşürdüm soruyu , kalanı başkası çözsün [emoji2]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Alıntı Originally Posted by kowboy546 Yazıyı Oku
    Sasirtmaz bizi, ya son gün 19 ya bir gün öncesi yani 18 , %50 ihtimale kadar düşürdüm soruyu , kalanı başkası çözsün [emoji2]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler

Ben de son günü soruyordum zaten.

Başka seçenek yok. Bir gün öncesi de yok.
    [emoji3]

Sayfa 230/544 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •