Sayfa 231/672 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Allah belanı versin ulan sabah yazdım 1.28 e satış aksam oldu satmadı. Demekki mal yediriyor dikkat edin. 1.20 lere yolculuk başlar.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de aynısını düşünüyordum, alışa yığmışlar, satışta kimse yok, sanki alışlara verecek gibilerdi, ama borsa yüzde 1 çıkınca vazgeçtiler.

2.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Akfgy vd denizden yazıyordunuz, umarım hayırlı olur. Boşuna bu kağıda girmezsiniz.
    başka biriyle karıştırdınız herhalde ...

3. Sn karamamba (eski tsgyo topiğinden tanıdığım karamamba) mısınız?
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

4. tsgyo ile benım hiç işim olmadı.

5. Günaydın arkadaşlar.Karıştırdım o zaman sn karamamba bol kazançlar.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

6. alan/ satanı gören varmı arkadaşlar ?

7. sorun büyük..işfinans borsa payları el değiştirdi ..hemde araştırın beleş fiyata bir kısmıda şirketin ödediği temetülerden tamamen beleşe...işfaktöringte işfinansın içinde gitti..tskb nın iştirakı işfinansın o dönem bu başarılı **operasyon yapılırken görmneyen duymayan ince task be y.kurulu başkanı yapılmış..başşarılı operasyon sonucu.**özincede kendini y.kuruluna tamış..
    çok çok önemli tskb ve işgyo hisselerindeki abidiklemekler ....bu arada işyatırımın işi ne istikrar sağlamak***istikrar sağlamaya devam ediyor orasıda****bağa istikrar sağlıyorlar manukyan yönwetiminde****???

8. bu arada işfinansla beraber o dönem işgyo dada başlayan sonra devam etmeyenmi**?? şirket paylarının yüzde 5*i borsa payı ne kadardır siz hesap edin..artık yüzde 15 mi bilemiyoruz ..ne oldu ses kesildi .haber kesildi***??ama fiyat hala aşşşşaa...bu arada bol jestiyon prime devam...lüküs hayata devam....sorun büyük **?bakalım ayyuka çıokmaya başlayan sorunlar sonucu ne olacak...

Sayfa 231/672 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •