Sayfa 232/1000 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Bıst eksi artı yine eksi şuan kar satışları geliyor 104 altına geldi 103.500 yüzde 1 aşan eksi 105 lerden 105 leri bu seferde geçemez diyenlerin satışlarıyla

Abd görüşmeleri nötr gibi şuanlık belirgin birşey yok önümüzdeki günlerde belli olur açıklamalarla
    Birseyler donuyor
    Dolar
    Parite
    Brend
    Ons
    Ayni anda artiyor...

Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Son olarak özellikle hisse fonlar günlük alım satım için mevduatçı normal yatırımcıya göre değil esasında hisse fonların en azından belkide 1 ay süreli alınıp satılması lazım 3 ve 6 ay gibi aşırı giriş ve çıkışlarda fonları .... ediyorlar

Çünkü hisse senedi ellerindekiler fonların o an satması mümkün olmayabilir ya da çok zararlı olabilir büyük borsa çöküşlerinde bunları çok gördük

Eskilerin meşhur bi sözü var paran tatlıysa şeker ye diye onun için bizim vatandaşımız borsada kaybediyor kaybetmeye mahkum, şirket ortağı yatırımcı gibi değilde sülün osman gibi tokatçı zihniyetle hareket ediyor bugün al yarın bi kaç gün sonra misliye sat parayı al uza mantığı burada da fon piyasasında da bunun yansımalarını görüyoruz
    Tek seni merak ediyorum
    Kimin ikinci nickisin cozemedim ama yorumlarin hosuma gidiyor
    Kafanda calisiyor

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Cikmak isteyen ciksin...kalanlar siki tutunun
    Tren ya tepeye cikacak
    Ya da serden asagi gidiyoruz
    Lunaparktaki hizli tren gibi heyecan dolu...

Bıst 105 106 yı bi geçse kimsede hisse kalmaz herhalde geçemiyor geçemiyor geçemez derken sonra 150- 200 binlerden geri verirler vatandaşa doları 6-7 aralığından verdikleri gibi

Bıstte hisse bazlı çok güzel hareketler oluyor, endeks 95 105 arası gidiyor gibi görünse de bunu yapabilen fonlarda iyi prim yapar

Çok ciddi olaylar olmadıkça endeksin çıkması gibi düzeltmesi düşmesi de normal sağlıklı

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Birseyler donuyor
    Dolar
    Parite
    Brend
    Ons
    Ayni anda artiyor...
    TUA'dan para kazanıyoruz üstadım.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tek seni merak ediyorum
    Kimin ikinci nickisin cozemedim ama yorumlarin hosuma gidiyor
    Kafanda calisiyor
    Ben kimsenin nicki değilim burada herkes gibi hesap açmış bir vatandaşım bu paranoyada ilginç diğer kişilerle yaşadığınız durumlar herhalde etkili ne paylaşılamıyor anlamıyorum burada kar zarar?

6. iki gündür süpriz yapan ACC yarında bir süpriz yapabilir Hem portföydeki RYGYO'dan hemde türev pozisyonlarından dolayı

7. dzt ve htt için ne yapalım üstadlar vedalaşalım mı acaba karar veremedim.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    iki gündür süpriz yapan ACC yarında bir süpriz yapabilir Hem portföydeki RYGYO'dan hemde türev pozisyonlarından dolayı
    EID satışımı verdim. Sular biraz durulsun (HALKB davası sonrası) ACC benim de planlarım dahilinde üstadım.

Sayfa 232/1000 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •