Sayfa 234/902 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7214 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. europower arz olduğunda bizim elimizde kalan kalan beklentiler :

artık daha güçlü bilançolar gelecek...daha çok ve montanlı işler alacağız...attığımız kap sayısı da artacak (girişim olarak) ...esco işleri yapacağız...bunların dışında da ukraynadaki iştirakimiz ciddi bir hikaye potansiyeli taşıyacak..savaş bittiğinde orada iş potansiyeli çok yüksek olacak...şu anda ukraynanı enerji alt yapısının %50 si hasar görmüş...dolayısı ile milyar dolarlık işler var..o pastadan biz de faydalanabileceğiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Kaplara bakalım ne zamana kadar kayıtsız kalacaksın

3. Hissede KAP meselesine zaten garip bir alerji oluştu. Bu yetmiyor gibi bugün endeks de berbat başladı! Endeks kendini toparlarsa önden ilk giden Gesan olacak ama.. nasip,bekleyeceğiz.

4. haberimiz olmadan bir kap daha atmış...68 milyonluk bir ihale birinciliği gelmiş.. şimdi tepki vermiyor sonra kesinleşince de yine tepki vermiyor...tıpkı 60-70 aralığındaki psikoloji yaşanıyor...yükselişler buraya kadar artık evinize gidin der gibiler...o vakitler beni bile bunaltmışlardı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Benzer durum arz zamanında da söz konusuydu. Bir sürü Kap atıp ta ters hareketler sergilemesi artık olağan hale geldi maalesef. 2 günde 200 milyon kap atıp ta böyle bir hareket ancak gesana yakışır.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    haberimiz olmadan bir kap daha atmış...68 milyonluk bir ihale birinciliği gelmiş.. şimdi tepki vermiyor sonra kesinleşince de yine tepki vermiyor...tıpkı 60-70 aralığındaki psikoloji yaşanıyor...yükselişler buraya kadar artık evinize gidin der gibiler...o vakitler beni bile bunaltmışlardı...
    Şirket ihaleyi kazandığını deklare edince kimsenin "hımmm. dur bakalım, binde bir ihtimal de olsa bu iş olmayabilir,o halde prosedürel süreci bekleyeyim" diyerek tepkisiz kaldığını hiç zannetmiyorum.

Galiba asıl mesele şu oluyor artık:
    Bence bu hissede ne yazık ki çok berbat bir algı oluştu: " Ne zaman KAP gelince tahtacı,patron ya da her kimse bir fırıldak döndürüp mal kitliyor!"

Üzülerek söylüyorum ki bu algı yapıştı hisseye. Bunu kırmanın yolu bir fırıldak mırıldak dinletmeyecek "efsane" bir KAP olacaktır ki inanın ben onun da yakın sürede geleceğine inaniyorum.

Ya sabır ya sabır😇

7. yabancı fon satışı var yıl sonu satışları karşılayan cıtı hissedar dikkat çekmişti malum haftaya misli ile telafi eder aşagıda tutuyorlar ytd.

8. Ayrıca endekste ılımlı bir düzelme olunca bile neredeyse tüm enerjilerin mevcut berbat durumlarında bir değisiklik olmuyor(an itibariyle)

Resmen "gizli bir el" var ve enerjilerin kafasını kaldırdığı an tepelerine yapıştırıyor gibi..

Resmen "Bu hisseler yeteri kadar yol aldı,buraya uğramayın" diyor.

Hatta Sasa'nin patronu bu mesajı ayan beyan söyledi hatrlarsınız.

Valla en sonunda "büyük resmi" çözeceğim. 😇🤣🤣

Sayfa 234/902 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •