Valla bende 0.4 jeton long var. Maliyet 5396
Korkudan 1 jeton bile atamiyoriz makineye.
Üstüne de para birakmadim zaten 100k para bıraktım hesapta onla dda en fazla 5 kontrat oynarım prensip gereği. %80 maldayim diyebilir miyim acaba![]()
Valla bende 0.4 jeton long var. Maliyet 5396
Korkudan 1 jeton bile atamiyoriz makineye.
Üstüne de para birakmadim zaten 100k para bıraktım hesapta onla dda en fazla 5 kontrat oynarım prensip gereği. %80 maldayim diyebilir miyim acaba![]()
az teknik bakın perşembe trend kırıldı kaccaktin bu kdr basit hadi ben yeniyim yarısını kaçtımama şu var borsaya yeni gelenler bir daha gelmemek üzere o kuşa binip gittiler arkalarına bakmayarak
![]()
Sarayda borsa toplantısı olacakmış bu gece. Kuşda gördüm teyitli bir şey değil dedikodu
Bitse iyi olur..
Koca balina bile nefes için suyun üstüne çıkıyor..
Bizim ensemizde adamın eli SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bugün coinden borsaya gelen bir kaç arkadaşım burdada tokat yememek için mallarını boşalttılar. Bu gidişle yeni yatırımcı bulmalarıda çok zor olacak. Artık pala bir yukarı daha yapıp elindeki malları sana, bana kitleyip buraları terki diyar edecekmiş gibi bir görüntü var.
Emin ol para her kapıyı açar...
ama birileride mal, borsayı yukarı götürecek olanlara teslim ediliyor diyor!
tabi ki bunlar malda yakalanlar ve long pozisyon taşıyan grup olabilir! düzeltme tabi ki biryerlerde sona erecektir, geçen ay endex 5.300 lerdeyken günlük kırmızı bir bar oluştuğunda, aşağıda 4.360 ı görmesinin sağlıklı olacağını buradan yazmıştım, olmamış 5.700 e gitmişti, şimdi ise malda yakalanan birisi olarak umarım orayı görmez diyorum!
Yer İmleri