Sayfa 235/852 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by izmirli Yazıyı Oku
    Birleşme olacak zaten. Kipa kotta kalmayacağını göre....

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kesin birlesme ve kottan cikma yonunde sirketten bir aciklama vardida bizmi atladik.
    25 k.ile beklemedeyim.
    Migros gibi agir makina bir hisse yilda 2 kademe iteklesen gitmez bir yilda 10 kademe yaptirdilar. Kipa gaziyla.
    Cagri beklentim 2.30 uzeri An.Gb.para odememek icin enaz 2.50 gosterir spek.
    Birlesme olmazsa kipada kalirim birlesme olursa cagrida satar kacarim .migros yukunu aldi bundn sonrasi surundurur.

2.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Kesin birlesme ve kottan cikma yonunde sirketten bir aciklama vardida bizmi atladik.
    25 k.ile beklemedeyim.
    Migros gibi agir makina bir hisse yilda 2 kademe iteklesen gitmez bir yilda 10 kademe yaptirdilar. Kipa gaziyla.
    Cagri beklentim 2.30 uzeri An.Gb.para odememek icin enaz 2.50 gosterir spek.
    Birlesme olmazsa kipada kalirim birlesme olursa cagrida satar kacarim .migros yukunu aldi bundn sonrasi surundurur.

Migros ilk olarak çağrıdan yırtırmaya çalıştı.. Tipik anadolu holding tarzı - parasına daha çok para katacak ya - belki kelini örter öbvür tarafta..

* SPH aylarca bekledi ve red etti .. elde var bir

migros önümüzdeki salı gününe kadar çağrı fiyatı önermek zorunda

bu fiyat kesinlikle satın almanın kamuoyuna açıklandığı 2016 hazirandan 6 ay geriye giderek ağırlıklı ortalama olan yaklaşık 2.25 -2.29 nun altı olmayacak .. artık ne uygun görürse o

* Çağrıya vermek zorunda değil yatırımcılar dileyen verir vermeyen ise artık migros kipa yı satın aldığı için KİPA diye bir hisse kalmıyacağından ÖZKAYNAK birleşmesi yapılıp değerlendirme şirketi bir fiyat verecek SPK ya..

2006 da TAnsas ve migros ta olduğu gibi 2014 te dogan hol ve doğan yayıncılıkta olduğu gibi

migros açıklama yapmadı tabii sırasıyla oluşacak işlemler

merak edenler lütfen spk birleşme tebiliğini ve kipa migros un 31 mart 2017 öncesi bilançolarını incelesinler

3. çağrı dan sonra birleşme ihtimali olabilir..Maalesef Anadolu grubu çalıyı dolandığından süreç çok uzadı.son bilançoda 0.20 sen aldığı Kipa miğrosa konsolidede 900 Milyon kar ve özkaynağı kurtardı.değilse spk ve borsada özkaynağı kaybettiği için uyarı alacaktı..

Çağrı sürecini biliyoruz.sonrası konusunda değişik senoryalar fiyatlanıyor gibi..çağrı olsa faiz marjı kadar altında işlem görmesi gerekirdi. Ama üzerinde ..
    Son düzenleme : goldmen; 07-06-2017 saat: 22:24.

4. Birleşme olacağı diye bir haber yok ki bunu kim söylüyor bilmiyorum ama söylediğiniz bilgi dolandırıcılık maddesine girmiyor mu olmayan bir şeyi varmış gibi beyan etmek

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Birleşme olacağı diye bir haber yok ki bunu kim söylüyor bilmiyorum ama söylediğiniz bilgi dolandırıcılık maddesine girmiyor mu olmayan bir şeyi varmış gibi beyan etmek

Birleşme varda diyemeyiz yokta diyemeyiz ... herşeyin olma ihtimali vardır

6. Surecin sonrasiyla ilgili en onemli ayrinti bence cagriya nekadar mal gelecegidir.

Yanilmiyorsam en son teblige gore kottan cikma orani yuzde 98 oldu.suan migros kipanin yuzde 95.5 ine sahip.bu oran 98i gecerse kottan cikma basvurusu yapma hakki dogar.bu orani yakalayamazsa ozaman birlesme vs senaryosu deyreye girebilir diye dusumuyorum...

Mevzuati iyi arastirmak lazim

Ytd....

7.  Alıntı Originally Posted by Selocan100 Yazıyı Oku
    Birleşme varda diyemeyiz yokta diyemeyiz ... herşeyin olma ihtimali vardır
    Burada herkes kesin ifade kullanıldığı görüyorum .

Sanki borsada her satılan şirketin birleşme zorunluluğu var düşünecek insanlar ben ondan söylemek istedim .

İhtimal olabilir olmayabilir ama kesin demenin art niyet olduğunu düşünüyorum

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Birleşme olacağı diye bir haber yok ki bunu kim söylüyor bilmiyorum ama söylediğiniz bilgi dolandırıcılık maddesine girmiyor mu olmayan bir şeyi varmış gibi beyan etmek

Lütfen önceki satın almaları bakınız

Tansas migros ve dohol ve doğan yayıncılık

Şöyle düşünün eğer spk tebliğlerini okumıyorsanız. KİPA bilançosu migros la konsolide oldu zaten

Tahta neden açık kalsın mutlaka Kottan çıkacak

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 235/852 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •