Sayfa 236/1122 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    E devlete onerdigim hizmet yakında başlıyor.eimza kullanarak sözleşme imzalama kimlikle.fakat eimza pahalı yıllık 300 TL.
    https://www.e-imzatr.com.tr/?gclid=C...oaAqNfEALw_wcB
    e-devlete gelmesi gereken en önemli özelliklerden biri de açılmış banka ya da yatırım şirket hesaplarını buradan kapatabilmek olmalıdır.
    Abuk subuk yöntemlerle hesaplar açılabiiyor, buna imkan veriliyor
    Ama kapatma seçeneği hiçbir yerde yok.

2. Evren Devrim Zelyut
    @evrendevrimz
    ·
    22h
    Bu ülkenin esas meselesi Soylu, Özdağ, İmamoğlu değildir!

Mesele:

1- %121 olan ÜFE ile bireysel ve kurumsal iflaslar
    2- 15'i kırmak üzere ve hiper enflasyona neden olacak dolar/TL
    3-Kuru tutmak için zamlarla halktan alınan milyarlar

4-Sefalete düşen milyonlarca vatandaşımızdır!
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Zaten vermeliler pazarlık yapın.%4 aldım [emoji39]
     Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Banka adı ve şube belirtmeniz mümkün mü?
     Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sallama banktır .
    sayfalar arasında oran ararken birileri de aklınca dalga geçiyor. ne güzel. aferin.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sayfalar arasında oran ararken birileri de aklınca dalga geçiyor. ne güzel. aferin.
    Yazmış mi arkadaş miktarı vadeyi , bankayı göremedim..bu baslikta oran verilirken. 10 yıllardan beri vade ,miktar, oran, banka yazılır.benimle ne alakası var olayın anlamadım ..

Dalga malga geçmiyorum o oranı aldım.ama şartları var yarısını kkm yapicaksin dedi.pazarlik daha bitmedi.subeye kadar niye soyliyim.mecbur değilim.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Yazmış mi arkadaş miktarı vadeyi , bankayı göremedim..bu baslikta oran verilirken. 10 yıllardan beri vade ,miktar, oran, banka yazılır.benimle ne alakası var olayın anlamadım ..
    size demedim sn r.lucas sn blue70 dalga geçiyor sandım. meğer öyle değilmiş. eksik bilgilendirme varmış.

7. Güncel hesaplamalarıma göre Nisan'da %70 olan enflasyonun 20 puanı dış fiyatlardan 50 puanı bize özgü faktörlerden kaynaklanıyor. https://t.co/UsZaHxXKkv

https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...sesUaBnhQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dalga malga geçmiyorum o oranı aldım.ama şartları var yarısını kkm yapicaksin dedi.pazarlik daha bitmedi.subeye kadar niye soyliyim.mecbur değilim.
    yukarıda dediğim gibi yanlış anlaşılma olmuş. kkm işin içine girince durum farklılaşıyor bir hayli. bu bilgi olmayınca öyle bir kanı oluştu ister istemez. kusura bakmayın.

Sayfa 236/1122 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •