Sayfa 237/573 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon
Arama sonucu : 4580 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Resmi hesap :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

baskan, yakinda ya yeni bir topic acman gerekecek yada bu topigin basligini degistirmen.

Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    baskan, yakinda ya yeni bir topic acman gerekecek yada bu topigin basligini degistirmen.
    Su kimsenin Fenerbahceliligini sorgulamayı bıraksak artık ? En azından bu başlıkta .. Ne siz ne ben ne Başkan nede gerçek bir Fenerbahçeli bu takımın kötü olmasını istemez . Siz suan bu durumdan memnun musunuz ? İki tane Lale karşıma geçip puan tablosunda görünmüyorsunuz diyor bana ? Ben hafta sonu maç var diye sevinirken suan tedirgin oluyorum .. Siz bu takımın oyunundan memnun musunuz ? Benim takımım caykur Rize’den 3 gol yiyecek ve ezilecek takım değil .. İster yeni olsun sahaya 5 kişi çıksın .. Fenerbahçe ruhu yok , 8. Hafta oldu hala 11’imiz net değil .. Ben ciddi sorunlar olduğunu ve bunların artık cocu ile duzelmeyecegi fikrindeyim.. Oyuncuların ve taraftarın cocu’yu bakisi bozuldu artık .. Şimdi takım maç kazansa bile ilk yenilgide kredi dolduğu icin tepki gelecektir bu yüzden hocada oyuncuda başkanda etki altında kalıyor .. Bir sorun var ve bu sorun antrenöre yada 2-3 oyuncuya atarak çözülecek durumda değil .. Maddi sorunlarımız var bunların çözümü başarıdan geciyor bu yüzden Avrupa’da ve ligde başarı lazim yoksa bu sıkıntı büyüyüp gidecek , bu yüzden cooook geç olmadan bir müdahale edilsin diyorum 3-4 hafta sonrada boyle olduk mu atı alan Üsküdar’ı geçmiş olur .. Dert bu , yoksa cocu basarili olsun takımım güzel oynasin yenilsin ama güzel oynasin başarı elbet gelir bunu kim istemez ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Su kimsenin Fenerbahceliligini sorgulamayı bıraksak artık ?
    bu benim haddime degil. ayrica boyle birsey yapmiyorum. ustteki yazimda da bunu ima eden birsey bile yok.

5. Hep Destek Tam Destek

Biz burada bölünmüşlük yaşıyorken takımın halini düşünemiyorum inşallah çabuk toparlarız,küçücük çocuklarımızın yüzü gülmez oldu yıllardır...
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

İnşallah ..

https://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=61971

hazirlik maci yapmisiz. cok cok iyi olmus. umarim her 3-4 gunde bir hazirlik maci yaparlar bu arada.

Ben takımın gidişatından memnun değilim onu kovalım bunu yollayalimmuhabbetlerinden hoşlanmıyorum ama cocu nün bu takıma 2 numara küçük geldiğini görüyorum yardımcı antrenörler takımı yanlış çalıştırırken bu salak gormuyormuydu bu yanlışlığı 3 tane vatandaşı var yardımcı onlar ne yapıyormuş o sirada

Sayfa 237/573 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •