'' NE ANLATACAKLAR Kİ? YENİ ANAYASADAKİ MADDELERİ BİLSELER ZATEN ELLERİNDE LEBLEBİ OY TOPLAMAYA ÇALIŞMAZLAR... BEN BÜTÜN MADDELERİ BILIYORUM AMA TEK BİR SORUYA MANTIKLI BİR CEVAP İSTİYORUM O KADAR???YÜRÜRLÜGE GİRİS TARİHİ NEDEN 2019 BU YENI YASALARIN??????SORUN BAKALIM NE DIYECEKLER..BEN DAHA BIR KİŞİDEN BİLE CEVAP ALAMADIM....!!
bu sorunun cevabı hala yok !!!!!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Rumenigge sen hiç pkklı tanımamışsın, benim oturdugum mahalleden 20 kusur kişi dağa çıkmış, tanırım pkk yı ve düşüncelerini...şimdi batı diyorsun, 18 yaşında garibanın çocugu vekil olamayacak, 50 tane daha vekil ballı maaşa konacak sadece bu ikisi için bile bin kere hayır diyorum...Sen zengin çocuklarını savunuyorsan yada 50 tene vekil daha bu devletin maaşını bol bol yesin diyorsan sorun benim değil, senin sorunun...bugün ve yarın mahşer günü benim başım dik olacaktır..
Yer İmleri