Ertan Aksoy
@Ertan_Aksoy
·
1 sa
Ülke uçurumdan aşağı gidiyor. Düşerken tutunacağımız tek dal CHP.
Herkesi CHP'ye sahip çıkmaya davet ediyorum.
Ertan Aksoy
@Ertan_Aksoy
·
1 sa
Ülke uçurumdan aşağı gidiyor. Düşerken tutunacağımız tek dal CHP.
Herkesi CHP'ye sahip çıkmaya davet ediyorum.
@erefefik
Av. Çağdaş Çelik
@avcagdascelik
·
43d
CHP yine acilen myk’yı toplamış. Siz toplandıkça koca partiyi dağıtıyorlar, toplanmayı bırakın da dişe dokunur bir şey yapın!Tolga Sağ'a şaşırdım. Bravo, tebrik ediyorum.tolga sag
@SagTolga
·
2s
Özgür Çelik ve il yönetiminin yanındayız. Başka bir irade tanımıyoruz
@erefefik
Cemile Bayraktar
@cemilebayraktr
·
1 sa
Demokratik hukuk devletiysek CHP’ye yapılanlar kabul edilemez.
CHP’li olmasanız da ülkenin bekası için bu durumun kabul edilemez olduğunu söylemek gerekiyor.
@erefefik
https://www.trthaber.com/haber/gunde...di-918167.html
Şimdi sıcağı sıcağına düzgün bir analez yapalım. Olanlar bu komisyonla ilgili. Herkes Chp'ye kayyumun yargı darbesi olduğunu yazıp duruyor. Olanlar sadece Chp'ye değil, Akp'ye de darbedir. Bütün suç Akp'ye yıkılıyor. Çocuk oyuncağı değil bu iş, idamla yargılanırsın.Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu 7. kez toplandı
Sadece komisyona katılmak yetmez. Bunun yetmeyeceğini hem Akp'ye, hem de Chp'ye hatırlattılar.
Kürtçe konusunda, yerel yönetimler konularında gerekli adımların atılması gerekiyor.
@erefefik
Ahmet Kasım Han
@Ahmet_K_Han
·
3d
Game over…
@erefefik
Mansur Yavaş
@mansuryavas06
·
30d
Siyasete demokrasi dışı müdahaleler, en çok demokrasinin kendisine zarar vermiştir.
Partimizin İstanbul İl Kongresi’yle ilgili verilen tedbir kararı; demokrasi ve hukuk ilkeleriyle bağdaştırılması güç bir karardır.
Oysa hukukun asli görevi, demokrasiyi korumaktır. Türkiye’nin geleceği; ancak adaletin tarafsız işlediği, hukukun üstün kılındığı ve demokrasinin tam anlamıyla hayata geçtiği bir düzenle güvence altına alınabilir.
@erefefik
Feti Yıldız
@YildizFeti
·
1 sa
Gazeteci arkadaşlar CHP kurultayı ile ilgili şeyler soruyorlar.
Arkadaşlar..!.
Mecelle’de “Mevrid-i nasda içtihada mesağ yoktur”denir.
Başka bir ifadeyle; hüküm açık olduğunda içtihada, akıl yürütmeye veya yoruma yer yoktur.
@erefefik
Yer İmleri