Sayfa 238/774 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. çok iyi reklam ya...devlet için millet için hepbirlikte evet...millet adına devlet adına hiçbir madde yokki....kafamatakılan bir soru da şu: seçilme yaşı 18...yahu bu çocuklar üniversite okumayacak mı????

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Bu sefer HAYIR...

3.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    kesinlikle seni anlıyorum yerind eolsam ben de inanmak istemezdim savunduğum fikri batı ve pkk desteklemiş olsa şok olurdum
    bu açıdan kabullenmeme psikolojinizi anlıyorum
    Yav geçen senelerde masanın etrafında pkk ile oturuyordun ya...
    Balıklar bile hatırlıyor ama...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Rumenigge sen hiç pkklı tanımamışsın, benim oturdugum mahalleden 20 kusur kişi dağa çıkmış, tanırım pkk yı ve düşüncelerini...şimdi batı diyorsun, 18 yaşında garibanın çocugu vekil olamayacak, 50 tane daha vekil ballı maaşa konacak sadece bu ikisi için bile bin kere hayır diyorum...Sen zengin çocuklarını savunuyorsan yada 50 tene vekil daha bu devletin maaşını bol bol yesin diyorsan sorun benim değil, senin sorunun...bugün ve yarın mahşer günü benim başım dik olacaktır..
    linkini vermedim o itlerin reklamı olmasın diye ama tüm yetkilileri can siparene hayırı savunuyor
    zengin fakir meselesinde
    tüm partiler öz eleştiri yapsınlar
    tüm türkiye tarihinde kaç asgari ücretli milletvekili seçildi ki
    garibanın yüzü soğuktur onlara ancak partide çaycılık falan yaptırırlar bu olay parti meselesi değil tüm partiler için geçerli
    garibanın yaşı da önemli değil 18 değil 70 olsa ne yazar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by naytas21 Yazıyı Oku
    yahu bu çocuklar üniversite okumayacak mı????
    Bu sorun değil.. Bi KHK ile halledilir... hallediliverir...

Çıkarırız bi KHK, üniversite okumamış milletvekillerine, okumuş muş gibi diploma verilecek diye..

Takılmayın bunnara.. bunnar kolay işler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    çok iyi reklam ya...devlet için millet için hepbirlikte evet...millet adına devlet adına hiçbir madde yokki....kafamatakılan bir soru da şu: seçilme yaşı 18...yahu bu çocuklar üniversite okumayacak mı????
    Onu bırak üstadım 18 yaşında çocukta para ne gezer, adaylık başvuru parası 5000 tl bunun afişi, posteri, reklamı, bir sürü masrafı var. Birkaç akpli zengin çocugunu vekil yaparlar, askerlikten kurtarırlar. Buna Müslümanım diyen onu bırak insanım diyen kaç vicdan evet der...

çok iyi reklam ya...devlet için millet için hepbirlikte evet...millet adına devlet adına hiçbir madde yokki....kafamatakılan bir soru da şu: seçilme yaşı 18...yahu bu çocuklar üniversite okumayacak mı????
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    linkini vermedim o itlerin reklamı olmasın diye ama tüm yetkilileri can siparene hayırı savunuyor
    zengin fakir meselesinde
    tüm partiler öz eleştiri yapsınlar
    tüm türkiye tarihinde kaç asgari ücretli milletvekili seçildi ki
    garibanın yüzü soğuktur onlara ancak partide çaycılık falan yaptırırlar bu olay parti meselesi değil tüm partiler için geçerli
    garibanın yaşı da önemli değil 18 değil 70 olsa ne yazar
    ................

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    İmralıdaki bebek katili de (görüşmeler yapılırken) iki üç sene önce başkanlığı ballandırıyordu ama..

Duyu organlarınızı kullanın lütfen..

Görmeye göz... Hatırlamaya hafıza... Düşünmeye beyin lazım..

Neymiş en önemli üç duyu organımız... Kulak, Burun, Boğaz..

Sayfa 238/774 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •