Sayfa 238/1002 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop - XXVII

olan şortçulara oldu marjin call yediğimizle kaldık ...resmen tiyatro oynadılar..istifayı kabul etcek olsalar şimdiye çoktan ederlerdi..

i

Koltuk boş kalacak diyorlar.
    Boş koltuk doları %5 düşürmüş.diyorlar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. lönk oldum.
    düztabanlığı denicem.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ANLAŞILDI.. HABER GECE ansızın GELECEK...
    Şu şartlarda doların dusebildigi kadar düşüşünü izliyorlar.Dolar tekrar tepki verirse sanırım şok haberi gececekler.

5. adamın sağlık sorunları var.
    mecbur kabul etçek.
    bu zaatten sonra kabul etmezse bi de terz kroşe yeriz ne yapalım. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bu kadar eveleyip gevelediklerine göre sıkıntı büyük... aklıma şabanın yataktan kalkamadığı sahne geldi

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    olan şortçulara oldu marjin call yediğimizle kaldık ...resmen tiyatro oynadılar..istifayı kabul etcek olsalar şimdiye çoktan ederlerdi..

i
    Geçmiş olsun..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Damat istifa edince kanallar hiç vermedi neden diye soranlar oldu?..havuz medyasının patronu damadın abisi zaten..kuşgillerin lideri..reis akp medyasının patronu ile kavga etmez..Ederse kavga çok büyük olur medyada değişik yayınlar izleriz o zaman..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 238/1002 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •