Sayfa 238/1001 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Viop XXXIX

Acun Şota' yı da almış

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Şota Arveladze'yi teknik direktörlüğe getirdi.
    https://parafesor.net/iste-hull-city...oru-27-01-2022

bitexen ile kriptoda
    exen ile netflix olma yolunda.

Kendisini viop' a da bekleriz

2. Daş gibiyiz daş..
    Dow 600 puan çakmış bizim pala kıyamadı mallarına..

Çok komik ya
    Yaratıcılık mı , mizah mi , aptallık mı adını koyamadım

https://parafesor.net/gorup-gorebile...ari-26-01-2022

4. Dolar bazlı XU100 2013'te gördüğü 500 cent zirvesinden bu yana mavi düşüş kanalında aşağı doğru salınıyor. Bir şekilde önce 2018'de sonra pandemi zamanı gördüğü 130-126 cent dibinin altına gelmedi eğer geçen aralıktaki abuk dolar zıplamaları zamanı gördüğü 117 centi saymazsak ki ben saymıyorum aynı hafta 175 centi de gördü zira

Fakat 2021 Nisan'dan bu yana kırmızı bir kanal içinde hep aşağı doğru gidiyor. Zirvelerimiz ve diplerimiz hep bir öncekinden daha aşağıda. Şu an kanalın alt bandında olduğu için bilanço döneminde 160 cent seviyesine doğru bir hareket yapabilir mi, olasılık dışı değil. Bilançoların nasıl geleceği önemli, her bilanço ile yön bulacağız diye düşünüyorum. Sıkıntı şu ki, normalde benim bilanço dönemlerinde yüksek kâr yazan sonra yatan bir stilim vardır. Bu dönemde fırsat nerede bulamıyorum. Havayollarında fırsat barizdi, elimde de vardı Aralık türbülansında diğerleri ile beraber ona da kıydım ne yazık ki. Fakat şu an beni heyecanlandıran hisse bulamıyorum. Bankaların muhtemelen iyi gelecek ama sonraki çeyrek çakılmayacaklarının garantisi yok, üstelik ortalık karışınca en çok onlara olan oluyor.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Pentagon :Rusya son 24 saatte Ukrayna sınırındaki askeri yığınaklarını arttırdı.

https://parafesor.net/rusya-ukrayna-...yor-28-01-2022

6. Apple satislarini %11 artirmis future lari ziplatti

7.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku

Dolar bazlı XU100 2013'te gördüğü 500 cent zirvesinden bu yana mavi düşüş kanalında aşağı doğru salınıyor. Bir şekilde önce 2018'de sonra pandemi zamanı gördüğü 130-126 cent dibinin altına gelmedi eğer geçen aralıktaki abuk dolar zıplamaları zamanı gördüğü 117 centi saymazsak ki ben saymıyorum aynı hafta 175 centi de gördü zira

Fakat 2021 Nisan'dan bu yana kırmızı bir kanal içinde hep aşağı doğru gidiyor. Zirvelerimiz ve diplerimiz hep bir öncekinden daha aşağıda. Şu an kanalın alt bandında olduğu için bilanço döneminde 160 cent seviyesine doğru bir hareket yapabilir mi, olasılık dışı değil. Bilançoların nasıl geleceği önemli, her bilanço ile yön bulacağız diye düşünüyorum. Sıkıntı şu ki, normalde benim bilanço dönemlerinde yüksek kâr yazan sonra yatan bir stilim vardır. Bu dönemde fırsat nerede bulamıyorum. Havayollarında fırsat barizdi, elimde de vardı Aralık türbülansında diğerleri ile beraber ona da kıydım ne yazık ki. Fakat şu an beni heyecanlandıran hisse bulamıyorum. Bankaların muhtemelen iyi gelecek ama sonraki çeyrek çakılmayacaklarının garantisi yok, üstelik ortalık karışınca en çok onlara olan oluyor.
    beni az da olsa yekabe heycanlandırıyor abi. dünkü hareketten sonra belki pegi de heycanlandırır sahiplerini biraz.

başka da dediğin gibi bu hayatın heycanı meycanı yok.

Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Pentagon :Rusya son 24 saatte Ukrayna sınırındaki askeri yığınaklarını arttırdı.

https://parafesor.net/rusya-ukrayna-...yor-28-01-2022
    Fransa’daki toplantıda uzlaşma sağlanmamış mıydı,

Sayfa 238/1001 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •