Sayfa 239/754 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Fanatik fenerliyim ama gs yüzünden günlerdir fener e ah-ü vahlar ediyorum.....!!!!!

Fener i kaçırdım ,gsray dayım ama gönlüm ligde fenerbahçe de olacak....!!!!

Mantığım gs ne yapar eder yine şampiyonlukta yine ilk 2 de olur dedim bu yüzden fener hissesi almadım....!!!

Bu Ali Koç fener e uğursuz geldi ,inşallah bu yıl kurtuluruz bu adamdan .....!!!!

Bu yıl inşallah fenerbahçe ve gs şampiyonlukta başabaş yarışırlar....Şampiyon fener olursa 6 yıllık şampiyonluk hasretim biter...!!!

Şampiyon GS olursa da paranın mına koyarım...!!!

Bu yıl GÖNLÜM FENERİMLE ,PARAM ise GS da .....!!!!

Fener hissesi taşıyan tüm herkese başarılar diliyorum ...!!!

20 tl üzeri kapanışlar FENER i farklı bir boyuta ulaştırır.....!!!!!
    Son düzenleme : tatardemir; 20-08-2020 saat: 22:55.

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ya da lıgın başlamasıyla daha yukarılardan vatandaşa mal aldırmak istıyorlar... Eger bu yıl fenerin yılı olursa bunu başarabılırlerse efsane fıyatlamalar olabılır..çok kalmaz Tatar damlar buraya..
    Gs da bekleyip duruyorum kaç gündür....Arada bir tspor yaptım tekrar gs a döndüm pazartesiden beri cimbomdayım....Hergün fener i anıyorum....Bir gün de sıra gsray a gelecek inşallah....!!!!

3. UEFA ,SUPER kupamız da olmasa TÜRKİYEnin en büyük kulubü FENERBAHÇE dir......!!!

4.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Gs da bekleyip duruyorum kaç gündür....Arada bir tspor yaptım tekrar gs a döndüm pazartesiden beri cimbomdayım....Hergün fener i anıyorum....Bir gün de sıra gsray a gelecek inşallah....!!!!
    Tatar sen böyle yanlış yapmazdın, bak halen daha geç sayılmaz .. Lig başlayınca asıl cümbüş başlar.. TS falan pılı bıttı artık favorı fener.. Transferler iyi antrönör iyi.. Mhk başkanı bıle değişti.. Sen akıllı adamsın.. Bak gör hepsı fenerin peşine takılacak.. Erol buluttta her Anadolu takımında kafaya oynadı fenerde daha iddialı olacaktır..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Tatar sen böyle yanlış yapmazdın, bak halen daha geç sayılmaz .. Lig başlayınca asıl cümbüş başlar.. TS falan pılı bıttı artık favorı fener.. Transferler iyi antrönör iyi.. Mhk başkanı bıle değişti.. Sen akıllı adamsın.. Bak gör hepsı fenerin peşine takılacak.. Erol buluttta her Anadolu takımında kafaya oynadı fenerde daha iddialı olacaktır..
    Haklısın gönlüm fener ile.....Ama fener hissesindeki hareketi yakalayamadım.....Kaçanın ardından da gitmem ben....Gsray a da gelir sıra....!!!!
    Reis bedelsizlerden deli para vurdum ....Borsada birçok şirket şişti.Bu spor hisselerine takılacağımı yazmıştım .Eggüb den sonra da bunu yaptım biliyorsun.Ama fener e değil gsray a atladım .Artık kumar oynayamam.Mayıs ayına kadar hedefim % 50 para kazanmak.....1.7 milyon tl nin % 50 si yaklaşık 800 bin tl yapar.....Toplamda da benim para yaklaşık 2.5 milyon tl yapar.Gerçekleşirse Allah bin bereket versin...!!!

Zaten fener yarın da tavan kapatırsa ben bjk ,fener ve tspor un da peşine takılıp tavan kapatacağını düşünüyorum....!!!!

6. Tatar film lig başlayınca başlayacak, henuz lıg başlamadı, yarın düşebilirde önemlı değil.. Sportif başarı geldığı anda hedef en az 1 mılyar usd lık pıyasa değeri... Ama strateji önemli tabı...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Fanatik fenerliyim ama gs yüzünden günlerdir fener e ah-ü vahlar ediyorum.....!!!!!

Fener i kaçırdım ,gsray dayım ama gönlüm ligde fenerbahçe de olacak....!!!!

Mantığım gs ne yapar eder yine şampiyonlukta yine ilk 2 de olur dedim bu yüzden fener hissesi almadım....!!!

Bu Ali Koç fener e uğursuz geldi ,inşallah bu yıl kurtuluruz bu adamdan .....!!!!

Bu yıl inşallah fenerbahçe ve gs şampiyonlukta başabaş yarışırlar....Şampiyon fener olursa 6 yıllık şampiyonluk hasretim biter...!!!

Şampiyon GS olursa da paranın mına koyarım...!!!

Bu yıl GÖNLÜM FENERİMLE ,PARAM ise GS da .....!!!!

Fener hissesi taşıyan tüm herkese başarılar diliyorum ...!!!

20 tl üzeri kapanışlar FENER i farklı bir boyuta ulaştırır.....!!!!!
    üstadım ts 0,90 kuruşdan 9 liraya on kat gitti orta vadede....

fenerin dip fiyatı pandemide 6 civarı idi dipten yakalayan şanslı varsa üç kat gitti ve haalen yolu açık.....

geçen sezon ts yılı olmuştu hisse adına.....

yeni sezon hisse ve futbol adına fener yılı olabilir diye düşünüyorum...........

portföyde çok ucuz kaldıkları için g.s. ve bjk de var...........

dün fenerden baya bi satış yaptım....ama fenerin bu kadar dinamik olması hareketin devam edebilir olduğunu gösteriyor.....

fener az miktar kaldı portföyde..biraz düzeltme ve geri gelmesini beklicem tekrar eklemek için.......

Y.T.D

8. Duzeltme mutllaka olacaktir. Ama ne zaman, nasil, nekadar?

Spor hisselerinin ozunde bu var. Alanida, satanida cogu zaman pisman eder. Sabirli olmak, ve hisseye asik olmamak cok onemli. Hissenin nerden nereye gittiginden cok, reel anlamda ne kazandigimiz onemli. Ama bunu yapabilen KY nerdeyse hic yoktur. Dikkatli ve objektif dusunmeye devam

Sayfa 239/754 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •