Sayfa 239/882 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. 1.81 kapatırız büyük ihtimalle, bu tahtada spek izni olmadan hiç bir şey yapılmıyor..hisseye girenler en geç 2 gün sonra zararına mallarını geri veriyorlar veya spek öyle düşünmemizi istiyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050

YTD.............................

3. vakit daraldı bakalım spek kafayı kaldıracak mı....1,91 üzeri kopuş başlar....gelecek hafta için bol şans....

4. bilanço zamanıda yaklaşıyor yurtdışında açılan fabrıkalar bakalalım bilançoya nasıl etki edecek

ben bu defa umutlu olduğum için yıne bir miktar alarak aranıza katıldım hayırlısı

nezaman alsam bu hısseyi yukarılara zıplıyor sonunda malı kaptırıyorum

iyi bir bilanço gelirse yatırımcısı olurum bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    bilanço zamanıda yaklaşıyor yurtdışında açılan fabrıkalar bakalalım bilançoya nasıl etki edecek

ben bu defa umutlu olduğum için yıne bir miktar alarak aranıza katıldım hayırlısı

nezaman alsam bu hısseyi yukarılara zıplıyor sonunda malı kaptırıyorum

iyi bir bilanço gelirse yatırımcısı olurum bol kazançlar

hadi bakalım inşallah baldayı....bizimde umudumuz çok....en azından yılı 3 tl üzeri kapatmalı ama bilanço önemli tabi ki....

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hadi bakalım inşallah baldayı....bizimde umudumuz çok....en azından yılı 3 tl üzeri kapatmalı ama bilanço önemli tabi ki....

5 lerden 3 e razı olmuşsun mantıklısıda o zaten ama 2.50 bana yeter

7.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    5 lerden 3 e razı olmuşsun mantıklısıda o zaten ama 2.50 bana yeter
    bu sene için öyle...hızlı hareket ettiği için ister istemez yüksek beklenti içinde oluyor insan.....

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu sene için öyle...hızlı hareket ettiği için ister istemez yüksek beklenti içinde oluyor insan.....

döviz artısı vardı enazından çoğu şirket gibi kurdan zarar yazmayacak bu önemli iyi bir bilanço ivme kazandırır bence bekleyip göreceğiz ytd.

Sayfa 239/882 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •