Sayfa 240/1230 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Arkadaşlar hassasiyetiniz için teşekkürler...Yazılanlar birileri için faydalı oluyorsa, yazmaya devam eder katkı veren arkadaşlar..başlığı ben açtım ve bir yere kadar ben modere ettim, artık faydalanan arkadaşlar sahip çıktıkça başlık yaşamaya devam eder.

Başlığın çok fazla sessiz takipçisi olduğunu ilk versiyonu kapadığımızda özelden yazan arkadaşlardan görmüştüm...zaten ikincisini de bu nedenle açtık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by batu34 Yazıyı Oku
    Sonuç ister olumlu ister olumsuz olsun, orta vadede etkisi sınırlı olacaktır. Genel konjöktür aşırı fiyatlamalara izin vermez.

Peki ben ne isterim. Frotom olmasına rağmen, daha da aşağılara gelmesini isterim..
    Froto ile yarım kalan bir hesabımız var..

Batuhan
    Batu sen hesap goreceksin diye biz de izdirap mi cekecegiz?
    Bu seneki froto genel kuruluna mutlaka bekliyorum seni bu arada..
    Profesyonellik nedir hemen goze carpiyor.
    Yatirimcilarinin kalitesi de bir baska..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Tecrube edinmek pahali bir istir.
    Baskalarinin tecrubelerinden faydalanmak ise bedava.
    Ancak bedava olanin kiymeti yoktur..
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Öneri değilde istersen trkcm ve sodayı bir incele....birde tavsiyem buradaki herkesi hoca olarak görme...bazen acemiler hoca geçinen tiplerden çok daha fazla kazanabilir....temel analizi öğren ve asla kısa vade düşünme....burda da bir çok topikte olduğu gibi şu kadar kazandım şunu yaptım falan diye atan çok olabilir...kimseye güvenme...üstat arıyorsan da dudu gibi birini takip et....dudu demek tecrübe demektir...dönemlik kar artış ve değişimlere takma...önce sahibini araştır..sonra son 5 yıllık karına bak..esas faaliyet karı net karı ile doğru orantılı yükselişte mi...ve gelecek yıllarda bu potansiyele devam edebilir mi?enoğru sonuca bu şekilde ulaşabilirsiniz..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Super tavsiyeler bunlar..
    Unutmamamiz gereken ise borsanin neyi ne zaman fiyatlayacagini kestiremememiz.
    Bu nedenle sabir faktoru cok onemli.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Super tavsiyeler bunlar..
    Unutmamamiz gereken ise borsanin neyi ne zaman fiyatlayacagini kestiremememiz.
    Bu nedenle sabir faktoru cok onemli.
    Syg,
    sn.dudu sizin tavsiyeleriniz yanında benimkinin pek anlamı olmaz ama yinede teşekkürler.syglr
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Batu sen hesap goreceksin diye biz de izdirap mi cekecegiz?
    Bu seneki froto genel kuruluna mutlaka bekliyorum seni bu arada..
    Profesyonellik nedir hemen goze carpiyor.
    Yatirimcilarinin kalitesi de bir baska..
    Syg,
    Izdırap çekmenizi istermiyim üstadım
    Rüya gibi, olması ile bitmesi arasında zaman farkı fazla olmayacak.
    Üzerimize biraz lotların ağırlığı çökecek, biraz hacimleneceğiz.
    Siz dondurmaları yerken, iki konuşacağız hesabımızı kapatacağız.

Mart ayında, Frotonun genel kurulunda inşallah beraberiz.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

7. Tavsiye alma ve bilgi edinme tek başına bi şey ifade etmez... Eğer sadece kendine ait yatırımcı psikolojisi ,karakteri , disiplini ve stratejisi oluşturabilirsen yola devam edip ,hayallerine ulaşabilirsin... Bu kişinin çekirdeğinde ya vardır ya yoktur ... yoksa olmaz ne kadar tavsiye alırsan al ne kadar sabredersen et... piyasa seni yener... Başladıktan sonra piyasa ile 3-4 senelik mücadele sonucunda kişi bunu kendi başına yapıp yapamayacağını ( eğer normal zeka standartlarındaysa ) anlar... Aksi takdirde ne kadar tavsiye alırsan al , ne kadar bilgi edinirsen edin ,ne kadar sabır gösterirsen göster hedefe ulaşman imkansız . İlk mesele kişinin gerçekten yatırımcı olup olmadığın çözüp , olumlu ya da olumsuz bunu hazmetmesi... Yatırımcı değilse değildir... Piyasa ile savaşabilecek misin savaşamayacak mısın ? Adamı hadım eden mesele bu ... Piyasaya küfür etmekle yatırımcı olunmaz... Kendine küfür edersin...para kaybedersin... Gülerler...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

8. iki yazı arasında muazzam fark var...İlk yazıda bu topiğin öğrenmek, akıl almak için ziyaret edilmesi gerektiği, yatırımı ve tasarrufu bildiğini düşünen insanların uğramasına gerek olmadığı yazılmış...Yani bir nevi biz öğretiriz siz öğrenirsiniz anlamı taşıyor

İkinci yazıda ise her görüşe açık olunduğu, yatırım ve tasarruf konusunda herkesin kendi tecrübesini ve görüşlerini paylaşılabileceği yazılmış...

bu iki ifadeye aynı anlamda demek abesle iştigal....

Eğer topik her görüşe açık ise bir önceki topikte sayın yöneticinin şu ifadesinden ne anlamamız gerekiyor

""""""Daha iyi düşüncesi, fikri olan varsa

kendisine bir başlık açıp, fikir ve düşüncelerini orada paylaşım yapsın.

kendi düşüncenizi yazıp geçtiniz, kendi fikrinizi herkese kabul ettirmeye çalışmayın. !!!""""""

Sayfa 240/1230 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •