Sayfa 240/1005 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Viop LII

1. Ticari krediler durma noktasına geldi.
    Parasal genişleme döneminde yüzde 56,1 seviyesini gören ticari kredilerin oranları, 7 Temmuz haftası itibariyle yüzde 8,1 olarak kaydedildi.

7 Temmuz haftasında ticari kredilerde ortalama faiz yüzde 24,5 seviyelerinde..

kaynak: TCMB

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu kadar basit borsa çok tirmalamaya gerek yok. On tane kağıt seç iki tanesi üç beş sene yatay takılır diğerleri nasılsa tekrar çıkar derdim ammmaaaa.... Öyle olmuyor dolar bazında yirmide otuzda birine düşmüş kağıda saplanirsak işte denklem sapıtıyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynenn öyle.. tek hisseye saplanmak çok riskli.

örneğin 25-30 hisse yayılmalı .

o nedenle bunu rahatlıkla söylüyorum kutsal kaseyi

sonuçta bu kadar hisseyi toplayacak kadar zengin değilim.

çok kasmayn zamanında alın..borsa devir daimdir.

varsın içinden ikisi batsın şirket olarak.. hiç sıkıntı bile olmaz.

buradaki birçok arkaşı tanımıyorum ama bu topici okurum yazmadığım zamanlarda bile. severim muhabbetini

tabi bence asıl önemli olan zor olan kısmı..

satabilmek.. !

işte orada herkes mıçıyo.

ucuza aldık da... nerede satacaz

4. Sohbet odalarının birinde yarım yamalak şöyle bir şey duydum. Ekstresini gönderene hisseyi satmayıp tuttuğu için hediye para gönderiyorlarmış. Tahtacılar kendi merdiven altı KKM lerini veya opsiyon sistemini kurmuş olabilir. Mesela her ay %1 para göndermek bir nevi olmayan para ile 100 kaldıraç anlamına gelebilir.

Bu tip bir şey var mıdır, duyan var mı?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

haydan gelen huya gidiyor gibi biraz..

ben yukarıdaki taktiği ne zaman uygulasam hep kazandım. hisselerde.

biraz viopa geçince kaşınıyorum.. deprem öncesi baya yamulttular. zaten o parayıda geri viopta yapmıştım giden geliyor vs ama dediğim taktik hissede şaşırmaz.

depremde bu bar silme olayları falanda olunca iyice tırstım viopta o testeli zamanda ettiğim zararıda yine bahsettiğim şeyle geri kazandım.

işte böyle. o nedenle hiç kasmaya gerek yok.

parayla çok işim yok birde.. hayatı yaşamaya daha önem veriyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Benzer şeyleri ya seçim akşamı pazar günü ya da bayram sonrası pazar günü gece de yazmıştın.
    Yükseliş bekleyen birilerine ithafen, niye yükseliş olacakmış ki görürsünüz yükselişi gibisinden.
    Yazın en fazla 2-3 dakika durdu ve sildin. O gün hafızaya almıştım tekrarını ne zaman yazacaksın diye.

O günden bugüne de borsanın geldiği yer ortada. Mesela o gün 580 den Pegasus aldım ve dün 715 den sattım diyelim. Nasıl açıklarsın bu durumu?
    Sen ve senin gibiler anlamadılar , borsanın başka bir mecra olduğunu. Tecrübeliyim diyorsun ama bence her seferinde bu göstergelerle ne yükselişi canım deyip rallileri kaçıran birinin hezeyanları yazdıkların.
    Mesela plajda karpuz kesen amca parayı geçen seneden beri 10 a katlayıp , senin düşüş beklediğin zamandan önce satıp kenara geçerse sen mi daha çok bilmiş olacaksın o amca mı?

Burası Viop sayfası, Abka yazardı hep, belli bir birikime sahip olan insanların nispeten olduğu yer. Bence nasihatlarini 30 pd/dd 100 Fk lı şirket sayfalarında versen daha yararlı olur.

Dediğim gibi bir bakarsın keklik diye küçümsediklerin paraları kazanıp kenara çekilir sen froto da 70-80 beklerken.
    İyi hafta sonları.
    Bos yazmissin yada karistirmissin . Secimden 1 hafta once hatri sayilir birkac milyonluk aracimi tum dolarlarimi satip hisse aldim . Bunu ispatlamasi kolay . Cok meraktaysan ekran alir atarim kaclardan neler aldigima bakarsin . Bayram surecinde fikrim degisti ustune birde bu ucup kacma muhabbetleri ile 6000 de tamamen ciktim . Zaten ciktigim kagitlarda hala ayni yerde endeks 6400 de olmasina ragmen .

Konu kapansin kisisele donmesn . Dedigim gibi goruntu yuklerim . Hatta tkfen topiginde aracimi sattigimi ve aldigimi yazmistm 27 lirada . Ttkom tkfen parsn gents . Sonrada parsn verip ilk cikisinda 94.50 den eregli ve aefes aldim . Sonrada sosyal.medyada irite oldum ve herseyi sattm .

Aslinda hedefim 8250 idi . Ama bukdr bos insanla bunlarin olmayacagini dusunuyorm . Haaa merk ediyorsan . 1620 den kulce altindaym . Altinda 3000 dolar bekliyorum 3 4 ay icerisinde ons da . Baska varsa sorun merk ettngn soyleyeym .

Ikilemde kalirsan islemleride gosterrim

borsa da evrim geçirdi mk..

öncelerde borsa % 30 yükselse..zaten millet zengin oluyordu.

millet iki tavanda satıyo çıkıyordu şanslı olan voleyi vurdum diyip 3 tavan yakalasa köşe oluyordu

şimdi hisse 3 liradan 700 lirayı görüyor

hadi atayizler bunuda açıklasın

8. Hazine ve Maliye bakanı Mehmet Şimşek, FATF'ın gri listesinden en kısa sürede çıkmak için gerekenleri hızla gerçekleştirip, Türkiye'nin uluslararası kamuoyu nezdindeki olumlu intibasını güçlendireceklerini vurguladı.

Sayfa 240/1005 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •