Sayfa 241/1005 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ilahiyattan falan değilde iyi bir tıp eğitimi almış bir doktor tanıdığınız varsa..

insanlardaki bu "kuyruk sokumu" veya "kuyruk kemiği" dediğimiz şey tıp litaretürüne nerden girmiş... ?

bir sorun

bana değil bilime inanın.

adı üzerinde "kuyruk kemiği"

insanda kuyruk mu varda kemiği olsun.

yaa vardı işte bir zamanlar

kimsenin tıpçı tanıdığı yok demekki...

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Astoru ben de sortlayacam da önce bi yukarı yapar gibi geliyor. Yoksam yanılıyor muyum?
    Pazartesi, salı çakarlar bence... Sonra sonra bir dip bulup(75 altı bir rakam olabilir) oradan zirveye doğru gider diye düşünüyorum...

xBank ların haftalık getirisi: AKBNK %22 i en çok İSCTR %4 le en az primi yapmış, bunlar paralel gitmeyebiliyor, ben yıllar önce yaşadım, YKBNK ı almıştım, 1 ay boyunca prim yapmadı, diğerleri ne mi yaptı! GARAN %10 ötekiler ortalama %3 civarı,

@çıtak, kümülatifte yapı kredi hala 26000 k longda yazmışsın ama alttaki takası bulabildim, Nisandan itibaren bu takas da YapıKredi Yatırımın long pozisyonu kalmamış görünüyor, hatta hesabıma göre cuma günü bütün longları kapatıp 4 bin yeni short açmış, yanlışım varsa düzeltirmisin,

berkim bu takası matriks finnetten çekiyor biliyorum

mesela yabancı takası nette olan yapabcıyı çektiğinde bist aş verilerinden takaslar hiç tutmuyor diyordu bi mühendis.

bunun için net yabancı alımını hangi hisseyi topladığını net çekebiliyordu excell tablosu vs baya ince işçilik yapmıştı.

takas ile ilgilenmiyorum ama sanırım bu takaslar tutarsız ilgileniyorsan biraz bunu araştır derim.

bearbull üstad da yine fikir verebilir biliyorsa.

6. Şu pasta atanları gördükçe yıllar geçti de bu alım satım pastalarının bir anlamı olduğunu anlamadı bazıları diyorum ama sonra anlamamaları mümkün değil var bunda bir ayak fikri daha ağır basıyor...

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Şu pasta atanları gördükçe yıllar geçti de bu alım satım pastalarının bir anlamı olduğunu anlamadı bazıları diyorum ama sonra anlamamaları mümkün değil var bunda bir ayak fikri daha ağır basıyor...
    hee 5 parmaklı hemide.. ne saçmalıyon bahtsız caho

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    berkim bu takası matriks finnetten çekiyor biliyorum

mesela yabancı takası nette olan yapabcıyı çektiğinde bist aş verilerinden takaslar hiç tutmuyor diyordu bi mühendis.

bunun için net yabancı alımını hangi hisseyi topladığını net çekebiliyordu excell tablosu vs baya ince işçilik yapmıştı.

takas ile ilgilenmiyorum ama sanırım bu takaslar tutarsız ilgileniyorsan biraz bunu araştır derim.

bearbull üstad da yine fikir verebilir biliyorsa.
    Teşekkür ederim @EMLAK kardeş, bazıları VİOP30 kümülatif takası Nisan başından itibaren, bazıları Temmuz başından itibaren alıyor, Benim Matriks de VİOP30 ve Pay Vadeli takasları yok, her verinin ayrı ücretlendirmesi bulunmaktadır, bu verileri internetten bulmaya çalışıyorum, sanırım @çıtak ın ya da benim yanılgım bu 2 farklı takastan kaynaklanıyor olabilir!
    Takas bazen herşey dir ama bazen de hiçbirşey dir! Takasa inanma Takassız da kalma!

Sayfa 241/1005 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •