Sayfa 242/1000 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Neden haberi sabahtan beri her topice yapıştırıp duruyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bankalardaki tarihi günün arkasında ne var?

Piyasada en fazla sorulan soru, endeksteki bu yükselişin gerekçesinin ne olduğuydu. Bloomberg HT Araştırma nın ulaştığı piyasa oyuncularının önemli bir bölümü, yükselişin somut gerekçesini bulmakta güçlük çekildiği görüşünde.

Hisselerde yaşanan yükselişin bir bölümünü, bankalarda açık pozisyonu bulunan bazı fonların açıktaki hisseleri yerine koyma çabasına bağlanıyor. Alımların önemli bir bölümünün tek aracı kurumda yoğunlaşması da bu teze gerekçe olarak gösteriliyor.

https://www.bloomberght.com/bankalar...ne-var-2313060

Demek ki bu Fonlar hisselerde alım pozisyonu açtığı gibi düşüş beklediği için açık pozisyonu açmış, bu durumda yatırımcısına zarar yaşatmış oldu, Yatırımcısı bu başarısız Fon Yönetimini sorgular artık! Bunların arasın da Azimut portföy, İstanbul portföy var mıdır!

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    duam kabul oldu
    seninki kabul oldu, şimdi sıra longçunun duasında,
    düşüş kısmı yaşandı bitti saygısızca

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Demek ki bu Fonlar hisselerde alım pozisyonu açtığı gibi düşüş beklediği için açık pozisyonu açmış, bu durumda yatırımcısına zarar yaşatmış oldu, Yatırımcısı bu başarısız Fon Yönetimini sorgular artık! Bunların arasın da Azimut portföy, İstanbul portföy var mıdır!
    kasımda bbva haberi açıklandığında ykbnk-akbnk tavanlarından 100 milyon dolarlık mal alarak açık kapatan goldman fonuydu.. bizim yerli fonlar yapamaz bu işleri

bankalarda sürekli satış baskısı vardı, bunun hepsi reel satışmıydı yoksa yabancı takasında duran bazı uv fonların mallarını ödünç alıyor da o malı satışa yazıyordu bu çakallar ?

geçen hafta az biraz taze para gelip karşılarına dikilince panikle short kapamaya başladılar

5. Herif zevke geldi boşaldı, tekrar boşalmasını istiyorsak zevke getirmemiz lazım. rakkamı not ediyim mi KaraKemal abi
    3235.50
    Hamdım Piştim Yandım

6. 612m margin call olmuş bugün tamamlanması gereken.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    kasımda bbva haberi açıklandığında ykbnk-akbnk tavanlarından 100 milyon dolarlık mal alarak açık kapatan goldman fonuydu.. bizim yerli fonlar yapamaz bu işleri

bankalarda sürekli satış baskısı vardı, bunun hepsi reel satışmıydı yoksa yabancı takasında duran bazı uv fonların mallarını ödünç alıyor da o malı satışa yazıyordu bu çakallar ?

geçen hafta az biraz taze para gelip karşılarına dikilince panikle short kapamaya başladılar
    Aynen panikle açıkları kapatınca o alım dalgası Bankaları tetikledi ve tavan yaptırdı,

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Neden haberi sabahtan beri her topice yapıştırıp duruyorsunuz?
    Bilgimi bildiğimi paylaşıyorum, kimse açıkları ciddiye almıyordu artık açık işlemi toplam işlem hacminin %20-25 ini oluşturmakta ve açık pozisyonunu kapatmak için yapılan alımlar bankaları tetikleyerek tavan yaptırdı, şunu hep yazdım durdum: fiyat artarsa açık artar açık arttıkça da fiyat artar, bu döngü açıkcılar pes edene kadar devam eder!

Sayfa 242/1000 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •