Sayfa 242/668 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 5341 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Kahırlı hayal dünyasında yaşıyorsunuz.Öyle bir şey olacağı zaman ilk ben uyarırım millet ayakta uyurken.Hatta sen bile artık borsa koptu gidiyor diye düşünürken....
    500binden endeks cokmeyecek diyorsun yani?
    ben de hedef veriyorum 365000
    Agha yaz kizim deftere, sorcam burdan.

Sayın Pozitif,yazılanı okuma ve okuduğunu anlama konusun da zayıf olduğunu bilmeni isterim.Gereken her şeyi yazdım ve polemiğe girmek istemiyorum artık.YTD

Hoşbulduk teşekkürler. Başta seninkiler olmak üzere faydalı yorumları takip etmek yetiyor bana Özellikle dava sürecine dair açık söyleyeyim senden daha iyi bu süreci kıvıranı da ülkede pek görmedim. Sanırım bunca yıl durunca uzman oluyor insan

Yani ben de uçacak kaçacak demiyorum hatta belli fiyat aralıklarında az miktarla al sat da yapıyorum ama yani “şuradan aldım şuraya düşecek bu hisse leş” diye mesai yapılması da canımı sıkıyor. Anladık yani bıktık. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hosgeldin Lohengrin ortak. Coktandir yazmiyorsun, bezdirdi mi? Bence kizmayin poziye. Yazdiklari yanlis degil ki, xik gibi banka. Fiyati tutturmaz o baska.
    Değişmeyen tek şey değişimdir.
    Bu dahil tüm genellemeler yanlıştır.

Beyefendi tabii ki çok kişi bu hisseden yaralandı bir şey demiyorum. Şahsen son 5 yıldır bu hisseye para girişi de yapmadım yeni, 2013’ten beri aldım sattım, sonra al-sat yapamayıp yakalandım ve birçok kişi gibi yoruldum ben da tabii bu arada tek buna bağlı da değilim çoğu temettü odaklı 19 hissem var, bununla riskleri bilerek bi kumara girdik ve bedelini ödüyoruz. Bu hisse bir kumardı yani, girse miydik girmese miydik tartışılır ayrı konu ama yani sürekli çok düşük fiyat vermek ne bileyim bana göre değil. Yani bu ne tip bir misyon olabilir anlayamıyorum. Adam belki 6-7 yıldır tutuyor. 3,5 dediniz sürekli adamı yıldırdınız, sattı 20 oldu mesela. Reva mı bu ona. Buradaki pay sahiplerinin yüzde 95 belki de yaşayacağını yaşadı, yükselişleri kaçırdı vs. İnanın yeni girmek isteyecek insanların sayısı bir elin parmağını geçmez. O yüzden kimseyi uyarmıyorsunuz aslında, uzun süredir bu kağıdı takip eden insanlara bininci defadır fiyat veriyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    vay be ne çok rahatsız etmişim insanları yıllardır yatırımcısını görmezden gelen banka yöneticilerine, bir kamu bankası olması sebebiyle devlet büyüklerinin kayıtsız kalmasından rahatsızlık duymayanlar benim söylemlerimden rahatsız olmuşlar
    şaka gibi gerçekten endeks 500 bin olmuş hisse fiatı 9,99
    benim bir şey dememe gerek yok bu bile hala sizde rahatsızlık yaratmıyorsa nokta
    ama şunu söyleyebilirim verdiğim rahatsızlık için özür dilemiyorum bu anlamda daha çok rahatsız edeceğim
    Değişmeyen tek şey değişimdir.
    Bu dahil tüm genellemeler yanlıştır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    burda yazılan çizilenlerle kağıdın yönleneceğini zannetmek 1.5 milyar Çinlinin ABD yi sabote için zıplayıp San Francisco fayını tetikleyeceğini savunan ‘’ zihni sinir’’ projesine inanmaktan farkı var mı

adam yeni 3.5 demiyor ki ..yıllardır böyle
    noldu dinledimi.. 16.64

ha sürekli 3.5 da takılıp kalması farklı bilimin konusu
    3.5 u ciddiye alıp kızmakta aynı bilimin konusu
    rahat olun üst akıl nereye isterse oraya ..konunun 3.5 çuyla ilgisi yok

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    biraz kızıştırayım ortalığı ...

7.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    500binden endeks cokmeyecek diyorsun yani?
    ben de hedef veriyorum 365000
    Agha yaz kizim deftere, sorcam burdan.
    Ben çok yazı yazdım hiç kimse bir şey soramadı umut fakirin ekmeği.

Şimdi pazartesi kaldıraçlı short yapıyorsun. Ha yapamıyorsan alamayacağın pozisyonları burada dile getirme.Haklı çıkarsan zaten paraya para demezsin kimseye de sarmana gerek kalmaz.Ha ama bak stop loss yeri koymayı da unutma.

Kaynak ; Bakınız ASELS topiğinde temmuz ayından itibaren yazdıklarım.

Siz ölmekle bayılmayı bayılmakla ölmeyi aynı sanıyorsunuz bu işlerde ; Değil.

Eninde sonunda ya güzellikle ya da olmazsa zorla piyasa size bunu öğretecektir.

Ben zamanında 5000 endeks hatta 8000 endeks hedef verirken hepiniz buralarda birbirinize gaz vererek ayakta uyuyordunuz....

Beni başkaları ile karıştırma.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    burda yazılan çizilenlerle kağıdın yönleneceğini zannetmek 1.5 milyar Çinlinin ABD yi sabote için zıplayıp San Francisco fayını tetikleyeceğini savunan ‘’ zihni sinir’’ projesine inanmaktan farkı var mı

adam yeni 3.5 demiyor ki ..yıllardır böyle
    noldu dinledimi.. 16.64

ha sürekli 3.5 da takılıp kalması farklı bilimin konusu
    3.5 u ciddiye alıp kızmakta aynı bilimin konusu
    rahat olun üst akıl nereye isterse oraya ..konunun 3.5 çuyla ilgisi yok
    sayın bahriyeli aynen öyle piyasa ne isterse o nasıl algıladığıyla alakalı ama herkes pozisyonuna göre davranıyor
    misal ben elimde hisse varken de 3,5 hedef veriyordum sayın ozanın bir türlü anlayamadığı da bu
    ben kazanmaktan geçtim elimdeki hisse senedinin dip olmasını isteyemez miyim? belki ordan maliyet düşüreceğim
    her neyse ama 35 hedef verseydim herkesin hoşuna giderdi
    bir daha söylüyorum bu hissenin derhal borsadan atılması gerekiyor

Sayfa 242/668 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •