Sayfa 242/1005 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Sedat ı milli kahraman gibi gezdiriyordu AKP, adam AKP adına miting düzenliyordu... O zaman iyiydi, şimdi mi kötü oldu akoğlan...

Senin fikirlerin yok, ak parti ne derse papağan gibi onu tekrarlıyorsun... Otur, sıfır...
    Benim fikrim yok ...senin fikrin var....sana bir şey yazmıyorum....midene kramp girsin...

2. Hareket fazla asagi olmaz viob 5600 ustunde kalir bugun .. sabah gaz vardi onu bosalttilar. En kisa surede yonu yukari cevirirler. Mal almayanlara 1 defa daha firsat gelebilir.

3. BirGün Gazetesi
    @BirGun_Gazetesi
    ·
    57d
    AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını hedef aldı: Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var

https://bit.ly/3p3ynuZ

soru şu RTE 3-5 ay önce Kılıçdaroğluna karşımıza çık diye sesleniyordu
    ve şimdi ne söylüyor yukarda alıntıladığım bölge
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Neden böyle düşünüyorsun?
    Sosyolojik problemler var bunların çözümü iktidar değişimi ile geleceğine inanmıyorum.

1. Toplumda sosyal mobilite denilen çok çalışıp sınıf atlama / derslerinde başarılı olup iyi yerlere gelme algısı yok oldu. Bunu değiştireceğini vaat eden bi muhalefet yok, onlar da kendi çocuklarına yedirmek için seçilmek istiyorlar.
    2. Toplum sadakalar vasıtasıyla dilencileştirildi, bir şeyler yapma yerine devletten bekleme, nasılsa affedilir mantığı oturdu. Muhalefetin burada da iktidardan farklı bir vaadi yok dayadıkça dayıyor sadakayı. (erken emeklilik askerliğin kalkması vergi afları)
    3. Bunların neticesinde çalışma ve emeğin değeri çok azaldı, dünyada da trend bu şekilde, insanlar çıkışı başka yollarda aramaya başladı. Beyin göçü ve göçmeyenlerde umutsuzluk ve ahlak erozyonu gerçekleşti. Gençler borsa kripto vs.. uğraşıyor kimse işine bakmıyor. HAKSIZ DA DEĞİLLER!

Bu resim içinde resisi gönderip 75 yaşında, etrafında mevcut düzenden son derece memnun olup sadece kendileri yiyememekten muzdarip bir reis getirmek sosyolojik sorunları düzeltir mi emin değilim. Davutoğlu, babacan zaten bu ülkeyi bu hale getirenler, aktif olacakları anlaşılıyor. Yani. Bilemiyorum. Kazansalar da kazanamasalar da radikal bir düzelme beklemiyorum.

5. Bir tarafta hırsızlığı tescilli olup, diğer tarafta onlar da hırsız olabilir diyer niyet okuyarak tekrar tescilli hırsıza meyletmek veya ümit kırmak ta ne bileyim bu topluma özgü galiba…

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bir tarafta hırsızlığı tescilli olup, diğer tarafta onlar da hırsız olabilir diyer niyet okuyarak tekrar tescilli hırsıza meyletmek veya ümit kırmak ta ne bileyim bu topluma özgü galiba…
    aynen bu tartışmaya da girmek istemiyorum hayatımda reise vermedim vermem 1 tane oyum var onu size vereyim ne haliniz varsa görün ben zaten umudu kesmişim ki gitmişim sizlere hayırlı seçimler

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BirGün Gazetesi
    @BirGun_Gazetesi
    ·
    57d
    AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını hedef aldı: Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza diken bir mekanizma var

https://bit.ly/3p3ynuZ

soru şu RTE 3-5 ay önce Kılıçdaroğluna karşımıza çık diye sesleniyordu
    ve şimdi ne söylüyor yukarda alıntıladığım bölge
    İnce noktaları çok güzel yakalıyorsun:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İnce noktaları çok güzel yakalıyorsun:-)
    Aslında buradaki rahatsızlıkları bana göre ne biliyormusunuz Meral hanımın masadan kalkıp masaya dönüşteki kendince B planı olan Mansur ve Ekrem beyi sisteme monte etmesi oldu .Bugun Ağrı ve van mitinglerine baktım Ekrem bey önde konuşmalarda değişik ambiyans yaratılmış kalabalık bir topluluk mevcut ama aynı ambiyans deva ve gelecek üzerinden gelmedi buda ayrı bir durum.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 242/1005 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •