abd de satılacak ev kalmadığından emlak vergilerini arttırmış olabilir mi ??????
yoksa , verdiği hizmetin karşılığını mı alıyor ????
blablabla
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
abd de satılacak ev kalmadığından emlak vergilerini arttırmış olabilir mi ??????
yoksa , verdiği hizmetin karşılığını mı alıyor ????
blablabla
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
4 ay önce 480bin tl alayım mı diye düşündüğüm evi almadım. Paranın bir kısmını dolar yaptım. Şimdi 15 bin zarardayım aynı eve 550 istiyorlar. Bu balon ne zaman söner. Tahmin etmek güç.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emlak vergilerinin el mahkum artacağını ben de tahmin ediyorum.
Ancak bu devletin "hele şu evleri satalım sonra emlak vergisini gömeriz bunlara" gibi bir politikası nedeniyle değil daha çok tulumbada su kalmadığı için el mahkum yapılacak.
Devletin herkesi emlak sahibi yapayım gibi bi politikası yok. Inşaat arttıkça rant kazaniyir bu da politikacilarin işine geliyor.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatta artirmazlar
Insan bindigi dali asla kesmez
Turkiyede emlak vergisi artirilamaz. Halk isyani cikar yikarlar orayi
hele hele batidaki gibi gercek degerinin %2-3-4 gibi oranlar asla. Ic savas cikar kan govdeyi goturur
Ufak bir ornek verelim
Annemin oturdugu 87 yapimi dokuntu kooperatif apartmani 700 bin TL ediyor
Sen simdi emekli maasi 2000 TL olan kadindan 14-17 bin TL vergi istersen bu su demek
Paran yoksa Istanbul da yasama git Izmirde yasa demek
Bizim Turk insani bunu asla Kabul etmez. Herkes Istanbula layiktir ve 89 milyon insan Istanbula sikisacaktir
satamadikca fiyat artiriyorlar demekki
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,5 liralik benzini 5 liraya almayı kabul etmediği gibi mi?
Diğerköprülerden 5 liraya geçerken yeni köprüden 3 katı fiyata geçmeyi kabul etmediği gibi mi?
Bak ne diyorum tulumbada su bitti bitecek.
Satacak bi ptt bi caykurdan başka bişey de yok!
Geçenlerde hanımın koye gittim eskiden şarıl şarıl akardı kaynak suyu. istedikleri gibi kullanır para vermezlerdi.
Bi de ne göreyim yollar kazılmış evlere su saati takılmış. Bundan sonra demişler kaynak suyu falan yok.
Belediye suyu alıp parasını vereceksiniz.
Niye dedim? Adam passat mi çeksin yanlarına dediler😂😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri