Sayfa 243/881 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 7047 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: EndeksS

1. paladyum haftalık ve günlük grafikler,

esas alım yeri alt üst tüm zaman dediğim 1278.59 yeresini aşağı geçer geçmez, ancak bununla birlikte yelpazeye değişleri al kabul ediyorum, tabi ki kaldıraçlara alt üst yersi altına geçebilir diye dikkat ediyoruz,..
    buradan bir al, alt üst altından iki al gibi düşünebiliriz,

bir arkadaşıniçin açlıştım, ilgilenenleri varsa buraya da attım
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bakınız web ten open intrest nedir???

görüldüğü gibi coinlerde türev piyasalarda ayı yüklenenler(tahminime göre) bu ayılıklarından vaz geçemek üzereler,..bunlar vaz geçerken pozisyon kapatmaları özellikle btc de hızlı bir long iştah gösteriyor ancak bu esas dalga değil bana göre panik halinde poz kapatmanın bir sonucu, yani btc de panik var, emir gelmiş, kapatın duyan kapatıyor,

amma ben özellikle eterium la ilgiliyim çümkü gerçek ayılar eteriımda ve oda poz kapatmada tam sınırda, ''küskü on the way'' aşamasında

bkz grafikler

mesaj 1838 den devamla,

APS lerdeki artış, önce btc de sonra eth de uyumlu, APS artıyor, btc ve eth de fiyatlar artıyor

3. bkz mesaj 1673, 1838, 1839 günün mana ve önemine binaen vesile ile,

4. sonuç olarak

mesaj 1932
    de btc için yeşil ovalde 32500 e doğru ve hatta onu biraz yukarı edecek şeilde bir ilerleyiş bkz mesaj ....herhangi bir haberle bir alt coin zıplaması olabilir (belki ripple SEC den yakayı kurtarabilirse bunu ateşleyebilir,

bunlar benim coinlerde flat yerelerim ve nedenlerim, sonrasında zaman yayılan(benim 60 hafta short arguman gereği, kalan 38, 39 hafta) bir realize, bu realize sonrası tekerrür 32500 geçişini 3xx.xxx usd anahtarı görüyorum,

mesaj 1933 de,

endex için 14 mayısa kadar grafik prmbre çizgisinde olası yatay bir piyasaya, iktidar kazanırsa coşkusuz satış, muhalefet kazanırsa coşkulu satış, 60 hafta short arguman(kalan 38, 39 hafta) takip ediyorum çünkü,

hem coinde hemde endex te görüldüğü üzere zaman öngörüme sadık davranıyorum,

seçimle birlikte her durumda belirsizlik kalkması önemli, bu piyasaya iktidar kazanımında coşkusuz satış, muhalefet kazanımında coskulu satış,

yani iki durumda da bir yukarı ataklı, coşku farklı, ama volatilite sonrası satış öngörüyorum,

çünkü zaman analizme uymak durumundayım

5. zamanda 60 hafta short arguman,

7 kasım 2022 pazartesi başlangıçlı, 23 . haftadayız,

60-23 =37 hafta kalan

7 kasımdan itibaren short argumanı besleyecek olumsuz olaylar

6 şubat maraş depremi ve abd küçük bankacılık krizi oldu,... 8 şubat barı sistemden silindi, 9 milyar TL alınan hükümet önlemleri ile shortların/ayıların önüne yığıldı, imkb 1 hafta tatil edildi ve 15 şubatta bu önlemlere TVF ve şirketlerin kendi hisselerini alacağız beyanlarıyla endex yönünü yukarı çevirdi,

oradan sonra ben verdiğim grafiklerle pembe çizgi ve 14 mayıs yorumlarını yapıyorum, işte seçim sonrası tekrar yönün coşku sonrası short tarafa olacağını umuyor ve bekliyorum,

çünkü zaman analizm öyle,

6. iyi geceler cümleten

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1929 ve 1531 den devamla 14 mayısa kadar sürmesini beklediğim ''böylesi'' piyasası devam ediyor,..

mesajlar 1902. 1903. 1094, 1913, 1916, 1917, 1922, 1923, 1925, 1927, 1929, 1931 ve 1941 den devamla

16 nisan pazartesiye sınırlı sorumlu ''böylesi '' piyasası 5693.xx lt / üst ten devam edecek,

şimdiye kadar 14 mayıs seçime kadar yada 14 mayısa kala sürmesini umduğum yatay piyasa hali devam ediyor, bkz grafikteki pembe oklar,

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1850 den devamla

''
    mesaj 1845, 1850, 1855 den devamla, ''yeşil oval hedef'' e artık geldiğimizi, diğer bir ifade ile 27500-32500 USD hedefine ulaşıldığını kabul ediyorum,

Sayfa 243/881 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •