Sayfa 246/813 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 6499 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Ve sabancı kordsa yi yarattı.
    Sn Asap ısyatirimin verdiği hedefte hemen hemen aynı noktalar sanırım.
    Cok yordu kaç zamandir. Döviz bazlı olsun hersekilde yipratti. Geçen biri soda için bistin ******su yazmıştı. Bist düşerken soda saçını tarıyor, endeks umrunda bile değil diye. İkinci ******su bu gibi şimdilik. Ama tabi sabancı bu ne yapacağı belli olmuyor. Ytd.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ve sabancı kordsa yi yarattı.
    Cok yordu kaç zamandir. Döviz bazlı olsun hersekilde yipratti. Geçen biri soda için bistin ******su yazmıştı. Bist düşerken soda saçını tarıyor, endeks umrunda bile değil diye. İkinci ******su bu gibi şimdilik. Ama tabi sabancı bu ne yapacağı belli olmuyor. Ytd.
    Valla dostum. Camcılar bağıra, bağıra geldiler. Bilançolar, ihracat potansiyelleri, döviz pozisyonları vb...Mızrağın çuvala sığacak hali kalmamıştı. Ayrıca Zamanı gelen de gidiyor.
    Mesela Glyho-Kutman, Zoren-Zorlu vb için de yıllarca benzer şeyler söylendi. Glyho' nun 1.X' den 5 lere yolculuğuna eşlik etme şansı buldum ben mesela. Zoren hakkındaki ön yargımı ise asla yenemedim.
    Öte yandan da Sabancı meselesinde sonuna kadar haklısın. UV yatırım zor zanaat bu borsada.
    Gerçi kısada da işler pek parlak değil ama...
    Geçen bunca yıl BIST' de sürüneceğime Amerika' da ortalama bir şirket hissesi alıp tutsam ne olur diye baktım da...
    Pişman oldum. %35 vergiye rağmen TL' nin değer kaybı nedeniyle her türlü daha karlı.

Bu hacimle 8.58 üzerinde, tutunabilmesi zor...! Tutunursa da yarın volatil bir gün bizi bekliyor demektir.
    8.47 üzerine her türlü fitim kendi adıma şimdilik.

Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Bu hacimle 8.58 üzerinde, tutunabilmesi zor...! Tutunursa da yarın volatil bir gün bizi bekliyor demektir.
    8.47 üzerine her türlü fitim kendi adıma şimdilik.
    Hay maşallah. Ağzıma tıkacak sanırım ilk cümleyi...

Saat 17:00 dan sonraki PITE. Finans Yatırım son 1 saatte iyi yüklendi-topladı.

Bu da 240 dk grafik. Yeni bir kanal açacak kadar talep gelmezse. Düzeltme veya yatay seyirle geçecektir yarın diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ve sabancı kordsa yi yarattı.
    Daha ne olsun Asap hocam bugün hersekilde
    Portföy için verimli geçti. Nefes aliyoruz. Şimdi nereye isterse duzeltsin. Ytd.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Daha ne olsun Asap hocam bugün hersekilde
    Portföy için verimli geçti. Nefes aliyoruz. Şimdi nereye isterse duzeltsin. Ytd.
    Bereketli olsun. Ben de benzer düşüncelerle kar al yapmadım.
    Hakkımızda hayırlısı.

8.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Bereketli olsun. Ben de benzer düşüncelerle kar al yapmadım.
    Hakkımızda hayırlısı.
    Eyvallah hayırlısı olsun.

Sayfa 246/813 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •