Sayfa 246/896 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Hektaş butik bir şirket, mesela Özbekistan’da 1 yılda yer yeni bir hektaş kurabilir. Birde tohum İçin 2 sene kaldı. 18 sene değil. Hektaş 2 sene sonra yıllık 150-200 milyon dolar kar getirir. Sasa ölçek olarak daha büyük, yatırımın dönüşüm süresi çok uzun.
    Bende ikisi de aynı oranda var.Ama ben Hektaşı daha pahalı buluyordum.Bu açıklama bakışımı biraz değiştirse bile ikisini denk görürüm anca.Sasa yine de Hektaştan pahalı gelmez gözüme, eşit görünür

2. Muhtemelen bu hafta 123 seviyelerinden 2 li dip yaptırabilirler.Dönüş yine bu seviyelerden başlayabilir.Kendi görüşümTabi ki YTD.

3. Öğlen mahallenin berberine malın teki geldi. Biz de berberle Sasa hakkında konuşuyoruz derken şak diye herkes sasa alıyor fena patlayacak, fk, pk bir şeyler dedi ve gözlerini kararlı bir şekilde uzağa dikti... Ben de döndüm çok net şekilde s.g. dedim. Üzdün, böyle hakaret mi olur, ben sizi düşünüyorum dedi. Tekrar s.g. dedim. Siz bilirsiniz dedi ve gitti, yapış yapış bir karakter değilse bir daha gelmez diye düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Öğlen mahallenin berberine malın teki geldi. Biz de berberle Sasa hakkında konuşuyoruz derken şak diye herkes sasa alıyor fena patlayacak, fk, pk bir şeyler dedi ve gözlerini kararlı bir şekilde uzağa dikti... Ben de döndüm çok net şekilde s.g. dedim. Üzdün, böyle hakaret mi olur, ben sizi düşünüyorum dedi. Tekrar s.g. dedim. Siz bilirsiniz dedi ve gitti, yapış yapış bir karakter değilse bir daha gelmez diye düşünüyorum.
    Bizim berberede aynı herif geldi ama bizimkinde herif mercan dedeye dönüşüp gözlerinden ateş saçarak ve dilini sağa sola savurarak eni eci wokke şarkısını söyleye söyleye moonwalk yapıp dükkandan çıktı

5. Sasa nereden döner arkadaşlar sizce.haftayada düşerse sıkıntı

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    Sasa nereden döner arkadaşlar sizce.haftayada düşerse sıkıntı

rahat bırak kendını denızcı senın malıyetın cok dusuk yenı alımı beklısun galıba
    yatırım tavsıyesı degıldır

Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    Bizim berberede aynı herif geldi ama bizimkinde herif mercan dedeye dönüşüp gözlerinden ateş saçarak ve dilini sağa sola savurarak eni eci wokke şarkısını söyleye söyleye moonwalk yapıp dükkandan çıktı
    nerde o berber sasa ya basın danısmanı yapalım
    hıbne berder
    yatırım tavsıyesı degıldır

8.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    rahat bırak kendını denızcı senın malıyetın cok dusuk yenı alımı beklısun galıba
    Yok yeni alım yapmicam satmak istiyorum artık 250 gaymeye verecem alan olursa

Sayfa 246/896 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •