Seçimden önce 8 milyar dolarlık sosyal yardım dağıtan, 400 bin kişiye tapu veren Brezilya Başkanı Bolsonaro seçimleri kaybetti.
değişim devam ediyor...
Seçimden önce 8 milyar dolarlık sosyal yardım dağıtan, 400 bin kişiye tapu veren Brezilya Başkanı Bolsonaro seçimleri kaybetti.
değişim devam ediyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
rezalet ya şu an ki hali...az evvel 11:25 barında 5 sn de 4.000 puan çizdi yukarı ekim vadeyi tek barda sadece 5 sn.olacak iş değil...evvelden kademelerde 40-50-60-100 kontratlar beklerdi...şimdi 1-2 kontratla kademeler inip kalkıyor...böyle piyasa mı olur...aktif alış-satış arasında 100-150-200 puan fark oluyor...yani daha pozu aldığın anda kafadan zararla başlıyorsun gibi bir durum var...
Geçen hafta tekxtil konusunda 1-2 satır yazdım.ciro düşüşleri miktar bazında yüzde 50 düşüş olan firmalar var dedim.
ispanya portekize fiyata bakmaksızın sipariş geçiyormuş dediler.Gizli ambargo abi dediler.
ama merak etme abi dedi.niye yaw dedim.....bizimkiler işi kökünden çözmüş Fransız perakndecisini almışlar. Artık siparişleri kendi kendimize geçecez dediler.
öle ufakda sayılmaz 800-900 (hatırımda öle kaldı) şubesi varmış PİMKİE mi ne dediler öle bişiymiş.
Türkler i kapıdan kovsalar biz bacadan gireriz evvelallah dedi emmoğlu![]()
satın alan şirket emmoğlunun kendisinin değil yanlış anlaşılmasın lütfen.
https://ww.fashionnetwork.com/news/P...l,1452667.html
Son düzenleme : pisyedili01; 31-10-2022 saat: 13:16.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Banka GM'lerinden peş peşe açıklamalar..
Garanti BBVA/Recep Baştuğ: Bankalar Olarak Büyümeyi Finanse Edecek Güçteyiz- Bloomberg HT
İş Bankası/Hakan Aran: Sektör Olarak Görevimiz Salt Büyümeyi Değil, Sürdürülebilir Ekonomik Kalkınmayı Desteklemek Olmalı- Bloomberg HT
Yatırım tavsiyesi değildir.
Memedabi sen halen burdamısın yahu
Normalde 3 gün kalırdın ve adios diyip kaybolurdun bi süre, heralde bu sefer çuvalı tam dolduramadın
şaka bi yana, sen yeni borsacı değilsin çok eskilerdensin, sen bari büüüle şeyler deme,
unutma ki borsada fiyatlar hayal bile edemediğiniz seviyelere çıkabilür yada düşenbilür.
Vob yapmayın batarsınız
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri