Sayfa 247/284 İlkİlk ... 147197237245246247248249257 ... SonSon
Arama sonucu : 2268 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Hisseyi kötülemeye başladılar. Demek ki çıkışta önceki son durak buralar [emoji23]

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kötülemeye gerek yok ki olanı yazıyor herkes. 16 aydır aynı fiyatta, temettünün üstüne yatıp 6 aydır bedelsiz beceremeyen, yaptığı inşaatta plana uymadığı için ruhsatı iptal olan, esas faaliyet karı devamlı düşen beceriksiz bir yönetim var karşımızda.

2.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Kötülemeye gerek yok ki olanı yazıyor herkes. 16 aydır aynı fiyatta, temettünün üstüne yatıp 6 aydır bedelsiz beceremeyen, yaptığı inşaatta plana uymadığı için ruhsatı iptal olan, esas faaliyet karı devamlı düşen beceriksiz bir yönetim var karşımızda.
    Neden bu hissedesiniz veya elinizde var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by ey_b Yazıyı Oku
    Neden bu hissedesiniz veya elinizde var mı?
    Ben eski yatırımcıyım 20 aydır topluyorum. Bir çok neden vardı. Vardı diyorum çünkü nedenler gerçekleşmedi maalesef.

- 5 yıl temettü sözü vardı ilk yıl çok cüzi dağıttılar, 2. yıl üstüne yattılar bedelsize döndüler sonra bedelsiz onaylanmadı çünkü şirket birleşmesi yaptılar, sonra bedelsizi arttırıp tekrar başvurdular ve tüm temettü parası şirkete kaldı 6 aydır işletiyorlar parayı. Hala bekliyoruz bakalım en azından bedelsizden faydalanalım diye.

- Yatırım ve büyüme planları güzeldi ama dediğim gibi emlak projesi şuan durduruldu, alınan avm dönüşüm projesi ileri tarihe atılıp duruyor, diğer projeler beklemeye alınıyor vs.

- Tahta yapıcı Piramit ilk aylarda devamlı işlem yapar tahtaya destek olurdu fakat 10 aydır tahtada işlem yapmıyor, sadece seyrediyor, tahtada devamlı bir baskı var.

Şuan işin temal kısmından çok teknik kıskına bakıyorum. Hareket başlamaması için ellerinden geleni yapıyorlar daha ne kadar tutarlar bilinmez ama direnci geçerse kısa vade de 2.60 dolarlık eski zirve fiyatı hedef olur. Şimdilik burayı bekliyoruz.

4. 7 hastanesi olan LOKMAN Hekim in piyasa değeri 3 milyar ,2 hastanesi olan TINAZTEPE nin yaklaşık 9 milyar...

Yaklaşık 3 bin çalışanı olan Lokman Hekim in piyasa değeri 3 milyar,1000 çalışanı olan TINAZTEPE nin yaklaşık 9 milyar ...

Haaa bu arada LOKMAN HEKİM in de ÜNİVERSİTESİ var...

Sizi gidi PİRAMİT teki mal toplayanların pazarlamacıları siziiiiii .....

Eeee kolay değil 17 maliyetle yaklaşık toplanan 10 milyon lot var ve bunların iyi fiyata satılması gerekir...Hergeçen gün zararı katlanarak artıyor PİRAMİT ve ekibinin....Aylardır içerdeler ve çıkamıyorlar....

5. Buca da 15 katlı proje ruhsatını mahkeme iptal etti.....Eski orjinal 6 katlı olması gerekiyormuş...Gitti onlarca daire Ah be 6 katlı projeyi 15 kata çevirt....Havadan değeri 3 katına çıkart....Kimbilir ne rüşvetler döndü de o ruhsat 6 kattan 15 kata çıkmşıtı....Mahkeme başkanından Allah razı olsun

https://www.egedesonsoz.com/bucadaki...hkeme-dur-dedi

https://www.izmir.bel.tr/tr/Haberler...ildi/52403/156

https://haber.sol.org.tr/haber/chpli...oogle_vignette

Balçovadaki yeni hastane de 2027 ye kaldı

Herşey tepetaklak oldu ve piramittekiler mokoko olmuş durumda
    Son düzenleme : Fenerborsa; 16-12-2024 saat: 13:26.

6.  Alıntı Originally Posted by Fenerborsa Yazıyı Oku
    7 hastanesi olan LOKMAN Hekim in piyasa değeri 3 milyar ,2 hastanesi olan TINAZTEPE nin yaklaşık 9 milyar...

Yaklaşık 3 bin çalışanı olan Lokman Hekim in piyasa değeri 3 milyar,1000 çalışanı olan TINAZTEPE nin yaklaşık 9 milyar ...

Haaa bu arada LOKMAN HEKİM in de ÜNİVERSİTESİ var...

Sizi gidi PİRAMİT teki mal toplayanların pazarlamacıları siziiiiii .....

Eeee kolay değil 17 maliyetle yaklaşık toplanan 10 milyon lot var ve bunların iyi fiyata satılması gerekir...Hergeçen gün zararı katlanarak artıyor PİRAMİT ve ekibinin....Aylardır içerdeler ve çıkamıyorlar....
    Şimdi bende eleştiriyorum ama rakamları istediğimiz tarafa yuvarlarsak sövdüğümüz pazarlamacılardan ne farkımız kalır değil mi. LOKMAN piyasa değeri 3 değil 3.8 milyar, TNZTP piyasa değeri 9 değil 8.3 o da son zamanda ki çıkışla en son 6 milyara kadar inmişti.

Hastane kıyaslaması da yanlış önemli olan yatak kapasitesi ve kar oranı. Bu arada TINAZTEPE 3 hastane ve 1 büyük tıp merkezi var. Yatak kapasitesinde LOKMAN 2 kat önde ama son 3 yıldır net karı neredeyse hiç artmıyor ve çok düşük seviyede. Tabi bunun sebeplerini bilmiyorum belki yatırım falan yapmıştır. TINAZTEPE ona göre 4-5 kat daha fazla net kar yazıyor ve 3 yıldır artmaya devam ediyor.

Piramit elinde ki malın 3 milyonunu garanti ve iş bankasına sattı geçen sene. En son kalan maldan 3.5 milyon lot qnb ye virman oldu. Piramitin maliyeti en az 40 olması lazım. 20-70 arası trendde topladı malı. Ek olarak Qnb bu yıl 60 tl maliyetli neredeyse 1.5 milyon lot aldı o da ayrı mesele.

7. Bugün bankof ve yatırım fonlarının alımıyla hisse 8 ay sonra 66 tl üstü kapanış yaptı. TL haftalık / dolar haftalık her ikisi de ichimokuda yukarı kesti. Aylar sonra TL fibo 0.61 / dolar fibo 0,38 üstüne attı. Evet gidersek teknik yüzünden gideceğiz. Tüm indikatörler al vermeye başladı.

Sayfa 247/284 İlkİlk ... 147197237245246247248249257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •