Originally Posted by Webster Aydinin sikayet etmesine luzum yok Med surekli beni takip ediyor hocam Evet hiç işim gücüm yok sizi takip ediyorum .. Ayrıca şikayet bildirimi yapan sizsiniz , şikayetinizi okudum geldim ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by Webster Vestl sana serbest Ozellikle bu seviyelerden 🤭 Üstadım benim 🤗🤗🤗
Originally Posted by Pestilence Üstadım benim 🤗🤗🤗 Sana veba demeyelim artik Zorlu diyelim Olurmu
Şu durumda kademelerin hepsi dolu Originally Posted by regal1 255 e sattğınız mal 2,40 taki maldı 2,25 e aldığınız mal 2,25 in malı şimdi bir daha değerlendirin
Originally Posted by Tasarrufcu Şu durumda kademelerin hepsi dolu peki borsa 2,43 ten açıldı. alış ve satışlarımızı yazalım
Originally Posted by Market Soul TGE dostum artık gazı kalmadı. Bayram sonu kıçına tekmeyi basacam. + getirmis ,yeterli degilmi
Originally Posted by dell14 + getirmis ,yeterli degilmi 5 günlük getiri 0. Bu haftayı yedi teres.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Webster Sana veba demeyelim artik Zorlu diyelim Olurmu Üstadım vefa daha güzel ama sen nasıl istersen öyle söyle üstadım 🤗🤗🤗 Zaten teknolojiden kâr edeyim şirketleri araştırıyorum yavaş yavaş gireceğim üstadım
Forum Rules
Yer İmleri