Sayfa 25/1001 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop XXXII

1. dayı adamın aklını alırlar bak forexde içinden geçtiler..

ne oldu.. hdp dediler kurlar fişekledi.. sonra içinden geçtiler..

sonra faizi 19 a çıkardılar... adamın aklını alırlar...

önce andımız sonra fezleke sonra faiz artırımı... bu kadar iş 2 gün içersinde oldu nerdeyse dünya da böyle birşey yok abi....

2. hala teknik analiz bilmem ne dayi. ne teknik analizi ne extension u.. hayal görmeye devam..

3. Evreka, buldum.
    Xu030 flama yapıyor....
    Tarihe not düşelim, bakalım çalışacak mı, grafik günlük, bu durumda, tahmini yaza veya yaz sonrasına kalıyor meyveleri toplamak

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

4. haftaya neler açkılanacak kim kimin içinden geçecek.. bu işleri ayarlayan vatandaşlar ihya nın dibine vurmuş ölümden başka herşeye çare bulmuş bir nevi var eden ama yoktan değil sıfırdan bilgiyle var eden olmuş durumda..

ağzımız açık karnımız aç izliyoruz dayi akıl almaz işler.... vay be... keşke sen olsam testo Taylan.. aynen öyle...

5. yüksek faiz yüksek kur loading
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    yüksek faiz yüksek kur loading
    Dolar 7.33 den 7.39 a kadar bir tepki verdi sonra nanay aslında herseyi yazan amcalar bununda yazdı. Hdp olayı ile 7.64 lere kadar butun shortculari yediler. Şimdide onlara kazandırmadan kendileri kasayı dolduruyor. Saat tam 13.58 de 7.46 olan doları 250 pips arttırıp 7.48 e getirdiler bu arada stoplar varsa patlatıp sür aşağıya hep ayni olur bu değişmez.. Dolardan simdilik uzak durulmali..ytd

7. Geçen hafta reform da ihracat yapacaktık

bu hafta kurları indirdik ihracat nasıl olacak kurlar şelale yaptı. yıl başı kurlar neredeydi şimdi nerede.

çok ilginç gelişmeler.. forex ihracat ı mı yapıyoruz acaba ?

8. ne olup ne bitiyor pes dayı.. pes ettik bu ne yav...

Sayfa 25/1001 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •