Sayfa 250/443 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

Hisse bedelinden kazanamiyoruz, temettu de vermiyorsunuz bari kredimizi kullanin da biraz biseyler ciksin yoksa satarim hisseleri demis olabilir mi acaba CS diye de dusunmuyor degilim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    imza yok.

2. Benim tahminim bu Jupiter le oralet osman aynı kişi ve sevmedikleri kişileri uzaklaştırıncaya kadar uğraşıp sayfayı sessiz ve yanlız bıraktırıyorlar.Sayın kuzen yazın lütfen bilgilerinizden faydalanıyorum saygılar.

3. Konsolide Bilanco icin son gun 10 Mayis 2018 di.

Yarin gelir.

4. fiyat cazip duruyor ama en nihayetinde patron kağıdı. ne olacağı belli olmaz

5. bu şirketi garfa'dan vakfn'dan ayıran ne var, çözemedim

6.  Alıntı Originally Posted by krabby Yazıyı Oku
    bu şirketi garfa'dan vakfn'dan ayıran ne var, çözemedim
    sermayesi ve halka aciklik...
    ve ayrica hisse basina dusen kar
    ve ayrica crdt suisse payini artirmak istemesi ve ayria 14 sube daha acmasi
    ve karlilik artisi ...

simdilik aklima gelenler
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by Kuzen Yazıyı Oku
    Konsolide Bilanco icin son gun 10 Mayis 2018 di.

Yarin gelir.
    8,9 milyon kar. Bence çok iyi. Zaten biliniyordu lakin. Vergi dairesine sunulan ile yakın geliyor hep. Neden gitmiyor anlamış değilim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Kkk1976 Yazıyı Oku
    8,9 milyon kar. Bence çok iyi. Zaten biliniyordu lakin. Vergi dairesine sunulan ile yakın geliyor hep. Neden gitmiyor anlamış değilim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bence cok iyi hayirli olsun artik temettu ve bedelsiz versin beya ...

hayirlis olsun...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 250/443 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •