Hem Sn. Mühendise hemde Selim beye katılıyorum çok güzel yazmışsınız ve haklısız yani şurada haksızsınız dersem yalan olur, ama işin aması var kendimi savunmama izin verin 
Ben hisse nette bu tarz birilerine dalaşarak ilgi çekmeye çalışan yada bu kişileri rahatsız eden çok kişi gördüm, bu tarz kişiler yüzünden forumu bırakıp giden çok değerli insanlar oldu, yeni birinin daha forumdan ayrılmasını istemiyorum, olay Sn. T/A savunmakta değil savunmaya muhtaç birisi olduğunu hiç düşünmedim ama yanlız hissetmesinide asla istemem ki yanlız değil, ayrıca maalesef şu bir gerçek ki böyle kişilerle uğraşmak için onun seviyesine inip orada mücadele etmelisiniz, sizin kibarca yazacağınız her cümle onlar tarafından zayıflık olarak görülecektir bu kesin,
Ayrıca ilgili şahsı öyle hemen kuru kuruya vurup topağa gömmedim her yazdığım cümleyi hak ettiğini düşünüyorum isterseniz sizde şahsın daha önceki paylaşımlarına ve Twitter da yaptıklarına göz atın, özellikle Twitter da bu şahsı çok önceleri gördüm; Aaaa hissesine saçma sapan bir grafik çiziyor ve abartısız en az 10 farklı ismiyle etiketleyip ilgi çekmeye çalıyor kazara 1-2 defa açtım oradan biliyorum,
Yani bende kendi çapımda haklı olduğumu düşünüyorum, ama böyle bir yazışma tabiki açık alanda olduğu için hoş görünmüyor ama etme bulma dünyası ilgili kişinin günlük nasibi bu laflarmış onu aramaya gelmiş buraya...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri