Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 251/940 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Sayın lutfu001;
    Genç olmanın verdiği ateşle hemen klavyeye davranmana üzüldüm. Bırak, bazı yaratıkların boşalma sistemi farklı çalışıyor demek ki. Hiç kaale dahi alınacak bir kalemşör değil. Hem sen bu aceleci tavrınla nasıl hisse alıp satacaksın. Biraz daha dikkat ve özenle bu işi becerebileceğimize inanıyorum Azcık sabır sevgili lutfu001.
    Bu arada Sayın muhendis ankara güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

2. Hem Sn. Mühendise hemde Selim beye katılıyorum çok güzel yazmışsınız ve haklısız yani şurada haksızsınız dersem yalan olur, ama işin aması var kendimi savunmama izin verin

Ben hisse nette bu tarz birilerine dalaşarak ilgi çekmeye çalışan yada bu kişileri rahatsız eden çok kişi gördüm, bu tarz kişiler yüzünden forumu bırakıp giden çok değerli insanlar oldu, yeni birinin daha forumdan ayrılmasını istemiyorum, olay Sn. T/A savunmakta değil savunmaya muhtaç birisi olduğunu hiç düşünmedim ama yanlız hissetmesinide asla istemem ki yanlız değil, ayrıca maalesef şu bir gerçek ki böyle kişilerle uğraşmak için onun seviyesine inip orada mücadele etmelisiniz, sizin kibarca yazacağınız her cümle onlar tarafından zayıflık olarak görülecektir bu kesin,

Ayrıca ilgili şahsı öyle hemen kuru kuruya vurup topağa gömmedim her yazdığım cümleyi hak ettiğini düşünüyorum isterseniz sizde şahsın daha önceki paylaşımlarına ve Twitter da yaptıklarına göz atın, özellikle Twitter da bu şahsı çok önceleri gördüm; Aaaa hissesine saçma sapan bir grafik çiziyor ve abartısız en az 10 farklı ismiyle etiketleyip ilgi çekmeye çalıyor kazara 1-2 defa açtım oradan biliyorum,

Yani bende kendi çapımda haklı olduğumu düşünüyorum, ama böyle bir yazışma tabiki açık alanda olduğu için hoş görünmüyor ama etme bulma dünyası ilgili kişinin günlük nasibi bu laflarmış onu aramaya gelmiş buraya...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Hem Sn. Mühendise hemde Selim beye katılıyorum çok güzel yazmışsınız ve haklısız yani şurada haksızsınız dersem yalan olur, ama işin aması var kendimi savunmama izin verin
    Sevgili lutfu001
    hepimiz insanız, eksiklerimiz mutlaka vardır. Mesele bu eksiklerimizi görüp , düzeltebilecek olgunluğa erişebilmekte. Yoksa Rabbimin yarattığı diğer varlıklardan farklı olduğumuzu nasıl anlayacağız, insan olduğumuzu nasıl hissedeceğiz. İnsanlığımızı nasıl göstereceğiz.
    Şu anda belki senin özelinde yazıyoruz, ama inan buna benzer hataları hepimiz yapıyoruz. Öğreneceğiz. Hep beraber. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Öğleden sonra tedaviye gittiğim için sizlere katılamadım. Az önce geldim ve bayağı yazışma olduğunu gördüm.

Bırakın kendi düşük seviyesinde kalsın. Hakkında konuşmak bile onun adına kâr, bizim adımıza zûldür.

Amaç belli, niyet belli. En güzel cevap ilgisiz kalmak diye düşünüyorum.

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
    Üstad;
    Eğer müsaitseniz gündemden farklı olarak TUPRS hakkında bir iki kelam rica etsem sizden. Acaba 110.xx bandı düşüşü karşılayabilecek bir nokta mıdır? Yoksa grafikte görülen 98.xx-100,xx aralığı alım için uygun mudur ? Düşeni kırması için beklemek gerekir mi? (büyük hisselerdeyim bu sefer, eften püften hisselere takılımıyorum )

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstad;
    Eğer müsaitseniz gündemden farklı olarak TUPRS hakkında bir iki kelam rica etsem sizden. Acaba 110.xx bandı düşüşü karşılayabilecek bir nokta mıdır? Yoksa grafikte görülen 98.xx-100,xx aralığı alım için uygun mudur ? Düşeni kırması için beklemek gerekir mi? (büyük hisselerdeyim bu sefer, eften püften hisselere takılımıyorum )
    Grafik yüklemeleri tamamlansın bakıp birşeyler yazmaya çalışırım...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Üstad;
    Çok fazla grafik çalışması yapamayacağım ama görünen 109.xxx gibi düşüşün durması gerektiği yönündedir...

Burası yeterli mi? dersen:

- Elbette yeterli değil ama tıpkı ASELS gibi bu seviyede sekip duracak gibi görünüyor.

- Eğer devamında endeks bazlı bir düşüş olursa o zaman OBO görüntüsü gerçekleşmiş olur ve 98.xx ve 87.xx hedefleri gündeme gelir...

En iyisi önce desteğe gelmesini beklemek sonra orada ne yaptığına bakmak. Destek kırılırsa da hisseden uzaklaşmak en iyisidir...

TUPRS için Temel Analiz çalışmasında bir sorun olduğunu biliyorum ama detaylarını bilmiyorum. O nedenle yeni bilanço açıklanana kadar prim yapması zor. Eğer bilanço yine kötü gelirse (kâr etmesi iyi olduğu anlamına gelmiyor!) bu defa ciddi düşüş yaşayabilir...

Sistemi takip etmekte fayda var...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ..........
    Sistemi takip etmekte fayda var...
    Karşılıksız gösterdiğin çabalar ve emeklerin için çok teşekkür ederim sevgili üstadım. Dilerim, hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın. Rabbim yolunu açık eylesin.

Sayfa 251/940 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •