Sayfa 252/999 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Sağlam kiracı ise 3-5 e hiç bakma bence ..3 ay boş kalsa aynı hesaba gelecek zaten ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Evet sağlam kiracı beni yormadı hiç.

2. Zaten geliri CHP e gitmeyen İşbankası hisselerini Hazineye devretmekteki bu istek bu ısrar neden?
    İktadar dan gitmeden Atatürk ün vasiyetini çiğneme,Atatürk ün izlerini silme isteği
    Tabi aynı zamanda seçime giderken dikkatleri başka yöne çekme gayreti..
    Bu olaya sadece sıradan bir hisse devri olarak bakana şaşarım doğrusu....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Yapamaz oyle enflasyon oranında. O kagıt uzerinde. Kirayı tufe olacak sekilde arttıracagım derse ev sahibi alsın evini koysun bir yerine... Evi bosda durup bos maliyetine katlanmak durumunda olmamak için kiracı arayan ev sahiplelri dolu pazarda.

Hemen avukat vs. aba altından sopa göstermek. Çok korktutuukkk. Ev alacak paramda var cok sukur ama bu beton beyinleri somurmek varken ne diye ev aliyim. Enflasyon var ee kira arttırabilirim. Nah arttırabilirsin. Arttır gör sahibinden bulun gidin. O arttırmak isteyende 4-5 ay bos kalınca kirası aylık kaça geliyor gorsun.
    Yukarıda koyulaştırılmış yerleri okuyun.

Hah işte senin gibi kiracılar kırk yılda bir gelir, analarından emdikleri sütü burnundan getiriyorum. Yok öyle yağma.

Buy tip kiracılar için orta tecrübedeki bir avukata başvurun. Hiç çekinmeyin, biraz uzayabilir işler ama hakkınızı alırsınız.

Kanunen kira artırımından sonra, ödenmemiş kiraların faizini ödeyip, dava masrafları ve avukat masraflarını da ödeyince hizaya gelirler. Yağmacılar sizi
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Dükkan ev gibi değil sonuçta iş yerinin orada bir bilinirliği oluyor çok az iş kolu için mesken değişimi önemli olmayabilir, yalnız dükkan boşalınca da şu anki iş yeri açma isteksizliğiyle beraber boş kalma süresi tahminin ötesinde olabilir. Tabi işletme de varsa içine yaptığı masraf hava parası derken yerini terk etmeyi istemez.
    İşyeri o açıdan sıkıntılı haklısınız ,ancak ev kiralamada her kiracıdan sonra boya,badana,mutfak ,parke ,kombi vs vs bakımı var .Ev hangi şehirde ise orda ikame şartı oluyor ilgilenmek için .İşyeri daha pratik bu konuda.Dört duvar içini kiralayan istediği gibi dekor yapsın giderken söksün .

5. Ben asıl bu ayın sonu Mart ın başında Suriye ye kara harekatı bekliyorum...
    Milliyetçi duygular gıdıklanır,+1,+2.+5,+x puan cebe atılır

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Zaten geliri CHP e gitmeyen İşbankası hisselerini Hazineye devretmekteki bu istek bu ısrar neden?
    İktadar dan gitmeden Atatürk ün vasiyetini çiğneme,Atatürk ün izlerini silme isteği
    Tabi aynı zamanda seçime giderken dikkatleri başka yöne çekme gayreti..
    Bu olaya sadece sıradan bir hisse devri olarak bakana şaşarım doğrusu....

saygılar/başarılar
    Bankacılık sektörün de kol bükme hareketi..
    Serbest!! piyasayı tamamen kontrol altına alma isteği..

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ben asıl bu ayın sonu Mart ın başında Suriye ye kara harekatı bekliyorum...
    Milliyetçi duygular gıdıklanır,+1,+2.+5,+x puan cebe atılır

saygılar/başarılar
    Osmanlı zamanında halk söylenmeye başlayıp ,yeniçeriler kazan kaynatma aşamasına gelince padişah hemen bir sefer düzenlermiş ecnebi ellerine ..
    Kaç yıl geçmiş ama hala aynı yerdeyiz

8. +24 faiz ve mali disiplin varsa ki 6 aydır var....Ekonomi rayına girer...
    Son düzenleme : martind; 05-02-2019 saat: 15:17.

Sayfa 252/999 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •