Sayfa 252/896 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7168 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Sizce bu fiyatlara göre Gesan tutmak mi yoksa alfas ercb almak mı daha mantıklı?
    dün alfasa baktım düz mantık ciro kar vs geçelim dersek birinin 9 milyon lotu var gesanın 29milyon 3 katı az yani alfaz 100 lira falan

ercb begeniyoruz 2. faz siparişi gelirse koşar tabi risk alıp güvenmek lazım ama ondan sonra aldığı siparişte çok iyiydi devamı da gelecek sanırım

fk karlılık olaylarına girilirse alfas ama ercb değişik ve ilgim var
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

bugün hacim düşük perşembe furyası da yapmayacaklar herhalde geçen perşembe bankoff yapmıştı o işi bugünde satışta

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    dün alfasa baktım düz mantık ciro kar vs geçelim dersek birinin 9 milyon lotu var gesanın 29milyon 3 katı az yani alfaz 100 lira falan

ercb begeniyoruz 2. faz siparişi gelirse koşar tabi risk alıp güvenmek lazım ama ondan sonra aldığı siparişte çok iyiydi devamı da gelecek sanırım

Ercb ikinci faz olarak 120 milyon dolar sipariş aldi diye biliyorum. Tahta çok sığ olmasa artirmayi düşünürdüm ama verince aşağı far görmüş tavşana döndürüyor. Üç beş günde 150 den 100 getirdiler. Sonrada dönüp 190 yaktirdilar. Yüklü miktar kalp krizi yapar 🤣

4. Bugün seans içi bir iş ilişkisi akşam da arz onayı gelse ne güzel olurdu

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku

Eyvallah abi ;) çoğu yeni arzı övmek garantili prim yapiyor. Bunu bilen sosyal medyacilar kuşlu sitede Gesan reklami yapıyor uçacak vs. Çünkü herkesin nadir kazandığı hisseler arzlar. Asla düşmez ucacak tuttun iddialari sebebiyle dökülmek isteyen ky de dökülmuyor.d ama cidden can sıkıcı şu piyasada ekranim yemyeşil bir tek Gesan

6. adam her perşembe satmak isteyenlere imkan veriyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Ercb ikinci faz olarak 120 milyon dolar sipariş aldi diye biliyorum. Tahta çok sığ olmasa artirmayi düşünürdüm ama verince aşağı far görmüş tavşana döndürüyor. Üç beş günde 150 den 100 getirdiler. Sonrada dönüp 190 yaktirdilar. Yüklü miktar kalp krizi yapar 🤣
    kredi yasağı olmasaydı )) 2. faz değildi o benim bildiğim başka bir sipariş idi ama çok sempatim var zamanında 6,50 den satıp kaçmıştık ismi değişmiş )

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    adam her perşembe satmak isteyenlere imkan veriyor...
    geçen perşembe 280 idi

Sayfa 252/896 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •