Ayasofya biliyor bu işi, aslına rücu ette yaz iki kelam![]()
Ayasofya biliyor bu işi, aslına rücu ette yaz iki kelam![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Günün dibi 8907 olması lazım, du bakalım nolcak
Hamdım Piştim Yandım
avruba bitiyor dediğimizde inanan olmuyor
En son İsveç ordusu LGBT yürüyüşü yapıyordu.
https://www.youtube.com/shorts/IqLhIZg-yuc
Şu an Nato gapısında kuyruk bekliyorlar.
Normalde sıra dışı faizler incelenmeli.
<<<<<<<
https://www.patronlardunyasi.com/hab...oogle_vignette
KKM’nin tasfiyesi sürecinde mevduat toplamada çılgın bir yarışa giren bankaların ilan ettiği oranlara göre mevduat faizi ortalamada yüzde 50’yi aştı. "Müşteri bazında" yüzde 70 veren bankalar var. Dünya gazetesinden Naki Bakır bugünkü köşe yazısında yüzde 70 faiz veren bankaları anlattı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bugun shortcular kazanır 7840 üzeri kalamaz yine heves kursakta kalır aksam vs de moodys ile pazartesi yukarı comolokko... yok oyle yabancı gelecekse pahalı kagıt yabancı dibini sıyırmak ister
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şu salçadan paramı alayım onu da boşadım bu Memişoğlu da illegal para kazanmış gdo lu işlere girmiş. Btn uyuşturucu parası yada illegal parayı sevmiyorum.
Haklı adam. Koltukta ölünce odaya gömmeyerek ayıp etmişler..100 e kadar çalışırdı
.....................
Yılmaz Büyükerşen’den CHP’ye sitem:
“Kırıldık, burkulduk biraz. Üzülmedim ama kırıldım daha doğrusu.
Bakıyoruz ilan edilmeye başlandı adaylar. Biz yokuz. 'Niye?' dedik bu kadar uzadı. Dediler ki 'Anket yaptırıyoruz'. 'Ne anketi yaptırıyorsunuz?'. 'Halk sizi istiyor mu, istemiyor mu?'
Bana imalı bir şekilde, 'Sizin de yaşınız 86 oldu, biliyorsunuz yenilikçiler var. Yenilik isteniyor'. 'Ne olacak, ne yapacağız? Bırakalım o zaman'. 25 senede eğer partililerimiz bizi tanımıyorsa anketle tanıması kırıcı bir olaydı.”
Yer İmleri