Katar'dan el-sky fonu lazım![]()
Katar'dan el-sky fonu lazım![]()
İsveç bankası Nordea: Erdoğan Merkez Bankası’nı yönettiği sürece TL’ye yatırım yapmayacağız
yürüyün be 2 puan daha faiz artsa düşünürlermi acep
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yarın-öbür gün, haftaya ne olursa olsun Vob ve endeks en azından, muhtemelen daha aşağısı, bu indikatöre değmeden bu iş bitmez, rahatlama gelmez diye düşünüyorum. Mevcut değerler sol üst köşede.
İndikatörün sahibi de arada buraya yazıyor Halis abi. Zamanında sağolsun burada bir dağıtım yapmıştı seneler önce. O farklı amaç için yazmış ama ben biraz revize ettim farklı amaçlar için kullanıyorum çokta faydasını gördüm. Tekrar teşekkür ederim kendisine yeri gelmişken.
Oradan ise artık tarihi ralli döngüsü bekliyorum. Allah ne verdiyse. Şahsi düşüncelerim olup asla ve katta yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
![]()
ben imzayı sılerım......bu ımza ısı de tamam....bu da tuttu....yenı aya bakcez artık...
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
longlyayyımı donermı burdan garantıyı
tabanda 131 milyon lot var garanda vay anam vayy
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
formasyon hedefi 1280 ,200 günlük ho 1288............ytd
Sindoma nerde yahu
Yer İmleri