Sayfa 253/1002 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bilim ve sanat bir kuşun kanadı gibidir..!!!!
    Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar..!!!
    Uçamayanlar ise tavuk olur..!!!!
    Tavuk toplum.!!!
    Önüne atılan bir avuç yemi gagalarken,
    Arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz..!!!
    Ya isyankar olacaksın.!!!
    Yada düzenin kobayı !!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hazine bir yıl vadeli 10.814 kilogram altın karşılığı altın tahvili ve 4.485kilogram altın karşılığı altına dayalı kira sertifikası ihracını (yaklaşıktoplam0,9milyar$) gerçekleştirdi.

Hazine altında düşüş bekliyor galiba, altın ve dolar artarsa çok zarar yazacak, ama ne de olsa ceplerinden ödemiyorlar, millet öder...
    son 2 yılda altınd ao akdar çok borçlandı o kadar zarar yazdıki anlatılır gii değil tabi o borçlanmayı kimlerden yaptığı önemli yoksa hazinenimn umurumda mı zarar kimlere ne kadar altın borçlandı ona bakmak lazım
    bir halt olacağı yok.

Allahtan ülkemizde üretim varda bataga batmadık...lakin fıyatlar artıkca tuketım azalacak üreten maliyeti azaltmak icin işci cıkaracak bakalım bu zincirleme patlama ne zaman gerceklesecek....kullandıgım sampuana yuzde 50 zam gelmıs..Ucuzlugu ile ünlü markette 2tl daha pahalı işin garibi.

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Allahtan ülkemizde üretim varda bataga batmadık...lakin fıyatlar artıkca tuketım azalacak üreten maliyeti azaltmak icin işci cıkaracak bakalım bu zincirleme patlama ne zaman gerceklesecek....kullandıgım sampuana yuzde 50 zam gelmıs..Ucuzlugu ile ünlü markette 2tl daha pahalı işin garibi.
    Hangi üretim.!!!????
    Bak tüketime.!!!
    Dış ticaret açığı ( cari açık)
    Neden kapanmıyor.?????
    Üstelik kasa -60 milyar dolar ekside.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adamın yayınını dikkatle dinlerseniz Abisine toz kondurmuyor ama satılacak harcanacak adamlara fena dokunduruyor...Sonuç birileri yakında fena satılıcak gibi duruyor....Bakalım film nasıl bitecek...
    malzeme çok daha çok bölüm çekilir bu diziye kast şu an zayıf yeni oyuncular da lazım yavaştan kadroya dahil olur onlarda
    PANA film el atsın bu olaylara kurtlar vadisinin yeni bölümleri çekilecek diyollardı.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Hangi üretim.!!!????
    Bak tüketime.!!!
    Dış ticaret açığı ( cari açık)
    Neden kapanmıyor.?????
    Üstelik kasa -60 milyar dolar ekside.!!!
    Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Üretim var o kadar berbat değiliz. Amerika kıtasındaki ülkeler hersey yurtdısından gelıyordu üretim denen birşey yoktu. Tüketim iyice azalır ise sıkıntılar baş göstermeye başlayacak. Kiloluk şampuan bulamadım mesela raflardan kalkmıs . Gördügüm kadarı ile ben dahil insanlar artık tüketimini kısıtlamaya başladı. 1kilo kıyma 75 tl olmus

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    malzeme çok daha çok bölüm çekilir bu diziye kast şu an zayıf yeni oyuncular da lazım yavaştan kadroya dahil olur onlarda
    PANA film el atsın bu olaylara kurtlar vadisinin yeni bölümleri çekilecek diyollardı.
    az once telefonuma fotonu cek gonder dızıler ıcın yenı oyuncular dıye mesaj geldi... beni çagırıyorlar

8. yaw bu benzine vs. gelen zam ÖTV kaynaklı imiş meğerse, korkum kulağımın arkası bu işten zevk almaya başlayacak yakında

Sayfa 253/1002 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •