Sayfa 254/712 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 5694 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by emr Yazıyı Oku
    Bigpara uyeligi olan warsa maktk haberiyle ilgili iki satir biseyler karalaraaniz cok sevinirim ordaki insanlar da borsa cakalinin birinden medet umuyolar insanlar da bi tuhaf belgelerle adami ifsa ediyorum halen ona soru soruyolar birisi yardimci olursa cok sewinirim ben biseyler karaladim ama benim bilgim zayif
    Üyelik yok zaten herkese laf yetiştirmek de gereksiz boş ver kim neye inanırsa inansın iyilikten maraz doğar derler
    Ayrıca sen ne kadar anlatsanda anlattığın karşındakinin anladığı kapasitesi kadardır [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Üyelik yok zaten herkese laf yetiştirmek de gereksiz boş ver kim neye inanırsa inansın iyilikten maraz doğar derler
    Ayrıca sen ne kadar anlatsanda anlattığın karşındakinin anladığı kapasitesi kadardır [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Abi gorunce uzuluyor insann 50 den aylar once pazarladi adammm hisseyi kan agladi insanlar simdii yine cokbilen yorumlar yaziyo yine insanlar yeni insanlar inaniyo

3.  Alıntı Originally Posted by emr Yazıyı Oku
    Abi gorunce uzuluyor insann 50 den aylar once pazarladi adammm hisseyi kan agladi insanlar simdii yine cokbilen yorumlar yaziyo yine insanlar yeni insanlar inaniyo
    Tamam ama sonuçta Allah herkese akıl fikir vermiş bu tip insanlar bitmez ki hangi biriye uğraşıcaksın başedemezsin sanal üstad dolu her yer malesef

Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Tamam ama sonuçta Allah herkese akıl fikir vermiş bu tip insanlar bitmez ki hangi biriye uğraşıcaksın başedemezsin sanal üstad dolu her yer malesef

Dogruu abi hayirlisi olsunn herkes icin

5. Alın size derinlik

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ne demek abi o

7. mu nun plan ve projeleri devam ediyor

8. Yine geldi maliyete biraz sonra kirmiziya doner ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 254/712 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •