Sayfa 254/1027 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Seçime kadar treni raylarda gidiyormuş gibi gösterecekler.
    Halbuki tren raylarda değil rayların yanın gitmiyor duruyor.

2. TCMB: GLP faizleri bundan sonra PPK toplantılarında ayrıca ilan edilmeyecek.

(sanırım GLP'ye ihtiyaç duyan banka tcmb ile özel olarak görüşecek.)

Bu açıklama ile GLP eski ceza statüsüne kavuşturulmuş oluyor. Bu da bence olumlu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

*tcmb: Bir hafta vadeli repo ihaleleri miktar ihalesi yöntemiyle düzenlenecek, her bir bankanın verebileceği toplam teklif tutarı ilan edilen ihale tutarının en fazla % 30’u kadar olabilecektir

*tcmb: Günlük repo ihale miktarı belirlenirken ikincil piyasa gecelik faiz oranları ortalamasının bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı civarında oluşması hedeflenecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tayt olsa iyi altındad adoalrdaki kol böreği ikram ediyorlar
    Sabir edecez gari.

Altinin grami 2000lira olacal diye video gorduydum geçenlerde.

Ons guler yuzumuze dediydik bu sürede ama o da yan çizdi.

MB şükür daha ölmedik dedi ama ne kadar sürecek. 4.50ye zil takip oynayacaz nerdeyse

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    TCMB: GLP faizleri bundan sonra PPK toplantılarında ayrıca ilan edilmeyecek.

(sanırım GLP'ye ihtiyaç duyan banka tcmb ile özel olarak görüşecek.)

Bu açıklama ile GLP eski ceza statüsüne kavuşturulmuş oluyor. Bu da bence olumlu.
    TL piyasası normale döndü..
    Bunu siyasi söylemlerle desteklerler se hele OHAL de kalkarsa

Bir şansımız olur toparlanmak için...

Yoksa arkadaşlar yazmış
    mokoko nun alası gelir..

Dayılanarak darbeyi engelleyebilirsin!! ama doları düşüremezsin..
    Bu gerçeği öğrenmişlerdir umarım..

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Onca faiz artışına laf eden karşı çıkan reis bence ağzını açamaz .. Daha ne olsun politika faizi 16.50% oldu faiz artması artmamalı demesine rağmen .. Kurla bizi vuramazsiniz dedik faizi iki katına çıkardık ..
    Eski sözler önemli değil reyiz ne derse o dolar düştümü düştü Ver coşkuyu meydanlara
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Eski sözler önemli değil reyiz ne derse o dolar düştümü düştü Ver coşkuyu meydanlara
    Doğrudur bana artık anormal gelmiyor böyle seyler .. Isparta ‘da Marmaray kullananları sorup milletin yarısininda elini kaldırdığı ortamda normal .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    TL piyasası normale döndü..
    Bunu siyasi söylemlerle desteklerler se hele OHAL de kalkarsa

Bir şansımız olur toparlanmak için...

Yoksa arkadaşlar yazmış
    mokoko nun alası gelir..

Dayılanarak darbeyi engelleyebilirsin!! ama doları düşüremezsin..
    Bu gerçeği öğrenmişlerdir umarım..
    Bugün Londra'da yapılacak müzakereler de önemli. En son analizlerde Londra'nın 7 Haziran'da ek faiz artışında ısrarcı olduğu yazılıyor.
    Büyük ihtimalle pazarlık 7 Haziran'da politika faizinin değiştirilmeden +150 bazpuanlık marjın gerektiğinde kullanılması çerçevesinde şekillenecek.
    Gazamız mübarek olsun.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 254/1027 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •